Izabran zvanični logo za World Mime Conference -

Izabran zvanični logo za World Mime Conference

Izabran zvanični logo za World Mime Conference

06 March 2018,   By ,   0 Comments

Dizajn studio je uspešno priveo kraju još jedan projekat izborom zvaničnog logoa za World Mime Conference. Klijentu, eminentnom srpskom dramskom umetniku Marku Stojanoviću, bila je potrebna izrada zvaničnog logotipa za Svetsku konferenciju pantomimičara i Studenstki festival pantomime, a s obzirom na to da je to jedina oragnizacija tog tipa u svetu, klijent je želeo da i u virtuelnom svetu „uspostavi dominaciju”.

Priroda konferencije je da sakupi pantomimičare, koji su inače solisti i razjedinjeni, na jednom mestu, da ih inspiriše na zajedništvo, saradnju i koprodukciju.

Posle temeljnog razmatranja, klijent se odlučio za rešenje polaznice ITAcademy Mirjane Stanković. Mirjana je svojim kreativnim varijacijama kreirala krajnje interesantnu kompoziciju, sastavljenu od slova i ilustracija. Ispunivši očekivanja našeg klijenta, Mirjana je ostavila snažan utisak virtuoznog dizajnera, iako tek nekoliko meseci uspešno pohađa kurseve grafičkog dizajna na ITAcademy.  

Moramo da napomenemo da je ovo jedan od projekata na kom su članovi tima Dizajn studija pokazali izuzetnu kreativnost, te da je i komisiji Dizajn studija bilo teško da napravi uži izbor.

Hvala onima koji su učestvovali i još jednim projektom obogatili kako portfolio Dizajn studija, tako i svoj portfolio i svoje iskustvo. Čestitamo autorki izabranog logoa, a klijentu želimo da dugo i uspešno koristi izabrani logo sa potpisom Dizajn studija.