Uži izbor za Tepih servis Tošić u okviru Dizajn studija

Uži izbor za Tepih servis Tošić

Uži izbor za Tepih servis Tošić

07 February 2018,   By ,   0 Comments

Poslednjih mesec dana članovi tima Dizajn studija su radili na projektu dizajna logoa za firmu Tepih servis Tošić, koja se bavi održavanjem čistoće i dubinskim pranjem tepiha i itisona. Posle nekoliko dana iščekivanja, konačno smo dobili i uži izbor radova koji će biti prikazani klijentu. Pristigla rešenja dostojan su pokazatelj njihovog stečenog znanja, vrednog rada i talenta. Međutim, stručni tim ITAcademy morao je da se odluči za nekoliko najuspešnijih.

DesignStudio s ponosom objavljuje da su se od ovog projekta timu pridružili i polaznici iz Rumunije. Na LINK Academy je ove godine prvi put počeo sa radom rumunski ogranak Dizajn studija. Ideja je da se objedinjeni radovi polaznika iz regiona (Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija) i Rumunije ponude klijentima, a polaznicima da mogućnost sticanja realnog radnog iskustva i rada na stvarnim projektima.  

Odlukom komisije, koju su činili Nevena Milovančević, Anđelka Ilić, Ivan Dikić, Vladimir Drešević i Predrag Maksić, klijentu će biti predstavljena rešenja sledećih članova DesignStudio tima i polaznika ITAcademy:

  1. Alem Ahmić
  2. Miona Čelebić
  3. Miloš Ljubojević
  4. Ivana Struhar
  5. Danijel Nenadić
  6. Bojan Dimitrijević

Odluka je bila izuzetno teška. Nezavisnim ocenjivanjem radova došlo se do ovakvog rezultata. Postoji još mnogo rešenja koja su zaslužila da se nađu među najuspešnijima, ali najuži izbor je morao da se napravi.

Hvala svima koji su učestvovali u konkursu, a autorima izabranih rešenja čestitamo u isčekivanju konačnog odgovora klijenta.

Invalid Displayed Gallery