Napravljen uži izbor za projekat SN 3D Studio u okviru Dizajn studija

Napravljen uži izbor za projekat SN 3D Studio

Napravljen uži izbor za projekat SN 3D Studio

07 March 2018,   By ,   0 Comments

Poslednjih nedelja članovi tima Dizajn studija radili su na projektu dizajna logoa za freelance dizajnera čiji se rad podvodi pod ime firme SN 3D Studio. Kao i svaki put dosad, stručni žiri je imao problem pri izboru najboljih rešenja. Međutim, morao je da donese odluku o nekoliko najuspešnijih dizajnerskih rešenja.

DesignStudio s ponosom objavljuje da su se i na ovom projektu u rad uključili polaznici iz Rumunije i upravo je rešenje jednog od njih prošlo u uži krug.

Na LINK Academy je ove godine prvi put počeo sa radom rumunski ogranak Dizajn studija. Ideja je da se objedinjeni radovi polaznika iz regiona (Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija) i Rumunije ponude klijentima, a polaznicima da mogućnost sticanja realnog radnog iskustva i rada na stvarnim projektima.

Odlukom komisije, koju su činili Nevena Milovančević, Ivan Dikić, Vladimir Drešević, Kristina Malajmare i Predrag Maksić, klijentu će biti predstavljena rešenja koja su kreirali:

  1. Bojana Veljković
  2. Nicușor Duman
  3. Katarina Ilić
  4. Kristina Živković
  5. Aleksandra Gerić

Nezavisnim ocenjivanjem radova došlo se do ovakvog rezultata. Nema potrebe ponavljati da je postojalo još mnogo rešenja koja su zaslužila da se nađu među najuspešnijima. Hvala svima koji su učestvovali u konkursu, a autorima izabranih rešenja čestitamo u iščekivanju konačnog odgovora klijenta.

U toku je rad na dva potpuno nova projekta.