NS Elektronix odabrao logo -

NS Elektronix odabrao logo

NS Elektronix odabrao logo

24 July 2017,   By ,   0 Comments

Zadovoljstvo nam je da objavimo da je klijent – predstavnik firme NS Elektronix, odabrao rad Milana Dimitrijevića, člana Dizajn studija i polaznika IT akademije, odseka Print Design. Klijent je najlepšim rečima opisao ovo rešenje pokazujući veliko zadovoljstvo i zahvalnost kreatoru, ali i Dizajn studiju. 

Podsetićemo da je ovo gotovo poslednji projekat u radnoj sezoni 2016/17. Dizajn studija. Za kraj ove sezone u Dizajn studiju u okviru programa za profesionalni razvoj održaće se radionica Design Challenge LIVE u Beogradu, Sarajevu i Bukureštu, na kojoj će polaznici imati priliku da rade na realnom projektu uživo sa predstavnicima Dizajn studija.

Takođe ćemo podsetiti i da je ova školska godina, odnosno radna sezona u Dizajn studiju, bila vrlo intenzivna – urađeno je čak petnaest projekata, bilo je više od 500 prijavljenih polaznika za rad u Studiju i više od 200 aktivnih, što je tri puta više nego prethodne godine. Za sledeću godinu DesignStudio menja svoj koncept, raste i razvija se zajedno sa veštinama i talentima polaznika IT akademije.

Hvala još jednom svima koji su ove godine učestvovali u ovom, ali i svim drugim projektima. Zaista je bila čast i zadovoljstvo raditi sa svima.