Portfolio Dizajn studija bogatiji za još jedan web sajt

Portfolio Dizajn studija bogatiji za još jedan web sajt

Portfolio Dizajn studija bogatiji za još jedan web sajt

13 April 2018,   By ,   0 Comments

DesignStudio je postao bogatiji za još jedan uspešno urađen projekat web sajta. Ovog puta zadatak je bio i više nego interesantan. Bilo je potrebno da se funkcionalno-estetska forma web stranice prilagodi sadržaju knjige. Reč je o interesantnom štivu profesora Slavka Rodića pod nazivom „Lotto Strategy”.

Ambiciozni i talentovani polaznici IT akademije Dijana Sekulić i Aleksandar Ljubišić, sa odseka Web Design, odlučno su se upustili u rešavanje ovog kompleksnog problema. Čini se suvišnim i ponavljati koliko veštine i znanja koji se stiču na IT akademiji predstavljaju ključni sastojak uspeha koji iz godine u godinu postiže Dizajn studio. Cilj je bio da se kroz izradu sajta klijentu omogući da sadržaj i informacije njegove knjige budu dostupni svim zainteresovanim stranama.

Sajt „Lotto Strategy” je dinamički izveden kao dvojezički, što omogućava lakše učitavanje sadržaja i bržu promenu jezika na kojem je stranica prikazana, čineći krajnjem korisniku korišćenje sajta jednostavnijim i efikasnijim. Kreiran je korišćenjem CMS platforme WordPress. Prilikom izrade strana web sajta takođe je urađen kompletan responsive front-end dizajn.

„Ja imam bujnu maštu i veliko iskustvo. U mašti sam mogao da stvorim sliku, ali mi iskustvo nije dalo da u nju verujem. Nakon saradnje sa Dizajn studijom ova prepreka više ne postoji”, kaže profesor Rodić.

web

Uz to dodaje da sada zna da je sve to moguće i stvarno: „Za mene ste uradili sajt – lep, pregledan i funkcionalan. Komunikacija i saradnja tokom izrade bili su na visokom profesionalnom nivou. Rado ću pričati o vama i savetovati mlade ljude da upišu vašu Akademiju, da se nađu na vašem putu. Na kraju želim da vam zahvalim onako kako to naš narod radi: hvala vam, gde čuli i gde ne čuli”.

Dizajn studio ovim putem čestita Dijani i Aleksandru na posvećenosti i trudu uloženom u ovaj projekat, koji je svakako bio još jedna sjajna prilika da u praksi pokažu usvojena znanja na IT akademiji.