KITCHEN DESIGN -

KITCHEN DESIGN

KLIJENT

Porodica Ilić

PROJEKAT

Adaptacija stana

PERIOD

jul 2018.

DesignStudio je omogućio članovima tima prvi put ove radne sezone da rade na jednom projektu  u domenu 3D Dizajna, preciznije dizajna enterijera i dekoracije. Na ovaj projekat su imali mogućnost da se uključe svi članovi tima (bilo da su na smeru 3D Dizajn ili Dizajn i Multimedija) koji imaju znanja u radu sa AutoCAD-om, kao osnovom za rad na ovom projektu.

Projekat je rađen iz nekoliko faza, pri čemu je svaka faza predstavljala jedan “projekat”. U pitanju je “idejni projekat adaptacije stana Jerković za porodicu Lukić”. Prva faza obuhvatala je rešavanje osnove novoprojektovanog stanja i rasporeda nameštaja. Drugu fazu činila su tri zadatka: Izrada palete materija i boja kuhinje, zatim izrada tehničkih crteža kuhinje i poslednji korak bio je izrada vizualizacije kuhinje.

Kao i svaki put do sada, možemo da se pohvalimo velikim brojem dobrih rešenja učesnika. DesignStudio je ocenio pristigla rešenja kao izuzetno kreativna i kvalitetna. Dizajn studio pohvaljuje polaznike koji su aktivno učestvovali u ovom kompleksnom projektu i uspešno kompletirali sve navedene faze i zadatke, a oni su : Jelena Petrović, Kristina Mirjačić, Mirjana Stanković, Natalija Miljaković i Nemanja Stajić.  Rešenja svih polaznika koji su kompletirali projekat, predstavljeni su klijentu. Klijent takođe pohvaljuje rešenja, i na osnovu svih rešenja, kombinacijom istih, uspešno je adaptirao stan funkcionalno ali i estetski.

U ime klijenta i Design studio tima zahvaljujemo se svim polaznicima koji su učestvovali i na taj način uspešno obogatili svoj portfolio i svoje iskustvo i u domenu dizajna enterijera.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

PS-ikonica

3D Max

imgingest-6871237625688711827

AutoCad

11

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

100x100

Nemanja Stajić

Product Design
ITAcademy

Kristina Mirjačić 100x100Kristina Mirjačić

Computer Aided Design
ITAcademy

100x100

Mirjana Stanković

Print & Graphic Design
ITAcademy

 

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »