O Dizajn studiju

Dobro došli u DesignStudio

Sjajna prilika za polaznike ITAcademy

Misija Dizajn studija je jasna. Našim polaznicima pružamo priliku da steknu iskustvo u radu na stvarnim projektima. Na taj način se upoznaju sa realnim projektima, zahtevima tržišta i prirodom poslovnog angažmana. Savladavajući veštinu da svoj talenat i poznavanje rada u brojnim programima prilagode želji klijenta, najbolje se upoznaju sa načinima da unovče svoje znanje u najskorijoj budućnosti. Zadovoljni klijenti mogu angažovati članove DesignStudio tima na novim projektima i ostvariti sa njima uspešnu saradnju. Ono što je na ITAcademy naučeno, u DesignStudio timu postaje primenjiva veština koja se visoko ceni.

Saznaj više »

Nikad lakše do dizajna – postanite naši klijenti

Iznesite nam vaš problem i ideju, i bez troškova i u rekordnom roku ćete dobiti rešenje na koje možete biti ponosni. Bilo da su vam potrebne vizit karte, logotipi ili čitavi sajtovi, naši polaznici sa nestrpljenjem očekuju svaki vaš zadatak. Većina naših usluga je besplatna, ali je svaka od njih vrhunska.

Popunite prijavu i izaberite sami jedno od ponuđenih rešenja.
Saznajte kako »

Pretvorite talenat u naplativu veštinu

Radovi članova Dizajn studio tima su dokaz veština kojima su oni, kao polaznici ITAcademy, ovladali. Svi oni su donedavno bili početnici, a danas se sa uspehom snalaze u poslovnom svetu. Svoje znanje stekli su na ITAcademy i savladali tajne njegove praktične primene na projektima Dizajn studija. I vi možete biti jedni od njih!

Dobrodošli na ITAcademy »

CILJEVI DIZAJN STUDIJA

» DesignStudio polaznicima ITAcademy obezbeđuje radnu praksu, iskustvo, rad u realnom poslovnom okruženju, šansu da ostvare reference za svoj CV i lakše dođu do posla.

» DesignStudio nudi malim, srednjim i velikim preduzećima besplatna kvalitetna dizajnerska rešenja, od vizuelnog identiteta do izrade web sajtova.

» DesignStudio gradi svest kod mladih dizajnera o značaju njihove profesije u širem društvenom i humanitarnom kontekstu.

» DesignStudio razvija i širi broj članova, kako bi postao mesto razmene ideja, koncepta i rešenja.

» DesignStudio ne postoji zbog stvaranja profita. Tu smo da dajemo i pružamo prilike, mogućnosti i kreiramo otvoreno, fer tržište ideja i dizajnerskih rešenja.

» DesignStudio nije trka na kratke staze; on mora da bude tek početna etapa studentima dizajna koji su spremni da istrče celi maraton.

» DesignStudio polaznicima daje veru i sigurnost u njihovo znanje i profesionalizam, oslobađa njihove kreativne potencijale i usmerava ih na pravi put.

» DesignStudio je kruna školovanja na ITAcademy i dokaz da je ITAcademy pravi put za razvoj dizajnerske karijere svakoga ko sanja da postane dizajner. 

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka.
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »