Uspesi i radovi DesignStudio tima u sezoni 2017/18.

DesignStudio – sezona 2017/18.

Koncept Dizajn studija je jednostavan – kroz rad na stvarnim projektima našim polaznicima pružamo priliku da steknu neprocenjivo iskustvo i praktične veštine koje će im omogućiti uspešnu karijeru.

Od prvog dana rada bili smo dosledni toj izvornoj ideji. Ipak, ono što smo u poslednjih 12 meseci rada ostvarili premašilo je sva naša ambiciozna očekivanja i radovi DesignStudio tima nastali tokom prethodne godine pravi su dokaz da se na ITAcademy stiču zaista primenjiva znanja.

Još jedna generacija polaznika Dizajn studija uspešno je okončala svoj rad na realnim projektima

Ovogodišnji rad Dizajn studija obeležilo je veliko interesovanje, pa su tako polaznici realizovali čak 950 novih dizajnerskih rešenja, 5 web stranica i 16 korporativnih identiteta kompanija. Polaznici su prvi put imali priliku da urade dizajn enterijera jednog stana, što je bilo posebno značajno za buduće 3D dizajn i CAD stručnjake.

Urađeni su i dizajn logotipa za konkurs Medijske asocijacije Jugoistočne Evrope (MAJE), dizajn za projekat humanitarnog karaktera „Kupi mi kafu”, kao i za internacionalno takmičenje „Posterheroes: Shaping the Future”.

Tokom rada na projektima polaznici su stekli brojna korisna znanja i praktične veštine, koji su im omogućili da obogate svoj portfolio, kao i da što pre pronađu odgovarajući posao u svojoj struci.

Ovo je ujedno bila i prva godina u kojoj su polaznici iz Rumunije imali priliku da aktivno učestvuju u radu Dizajn studija sa kolegama iz Srbije. Polaznici LINK Academy u Rumuniji u saradnji sa polaznicima iz Srbije realizovali su brojne projekte, a nastava je prvi put izvedena i na rumunskom jeziku.

Takođe, budući IT stručnjaci su bili u prilici da naprave najsavremenije sajtove koji ispunjavaju sve SEO standarde najvećih svetskih kompanija

ITA Design Studio

Svi radovi DesignStudio tima na jednom mestu

Radna sezona trajala je 9 meseci. U tom periodu, 195 polaznika je aktivno učestvovalo u radu na realnim projektima. Klijentima je prikazano 126 rešenja koja su ušla u uži izbor odlukom žirija u čijem radu su učestvovali:

Predrag Maksić – koordinator DesignStudio tima, Marina Ćuruvija – saradnik DesignStudio tima i koordinator nastave za Design, Dragoljub Ćatović – saradnik DesignStudio tima i E-Learning koordinator, Ivan Dikić – dizajner kompanije LINK group, Nevena Milovančević – koordinator nastave za Design i Vladimir Drešević – koordinator učenja.

Svi polaznici koji su vredno radili na projektima u okviru Dizajn studija, pored ITAcademy sertifikata, dobili su i sertifikat o pohađanju Dizajn studija, što će im omogućiti da vrlo brzo kroče u dinamičan i uzbudljiv IT svet.

Uživajte u radovima polaznika ovogodišnje i ranijih sezona, upoznajte autore pobedničkih rešenja i saznajte sve o radu DesignStudio tima:

Pogledajte radove »

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka.
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »