Najnovije vesti

Najbolja rešenja: Kreiranje dizajna enterijera stana od 36 m2
Pred našim polaznicima je bio novi izazov u vidu kreiranja rešenja i adaptacije stambenog prostora od 36 kvadrata. Klijent je majka sa malom devojčicom. Prema sugestijama i predlozima klijenta, bilo je potrebno funkcionalno i estetski rešiti prostor koji je dat u vidu osnove. Prvi segment ovog projekta zasnivao se na rešavanju osnove i predloga u vidu osnove sa dispozicijom nameštaja.

Najbolja rešenja projekta „Cosall Prompt”
DesignStudio je dobio novog klijenta kojem je trebalo da se dostavi rešenje dizajna logotipa. Logo je potreban za građevinsko preduzeće koje se bavi konstrukcijom industrijske i termalne izolacije i izgradnjom nekretnina. Ono po čemu će njihovo preduzeće biti prepoznatljivo jesu kvalitet, brzina, ozbiljnost i raznovrsnost poslovanja.

Najbolja rešenja projekta „Infinity Apartments”
DesignStudio je u okviru projekta „Infinity Apartments” omogućio studentima da još jednom pokažu svoje umeće u kreiranju logotipa. Ovaj klijent se bavi izdavanjem apartmana u Temišvaru.

Objava pobednika za projekat kreiranja dizajna enterijera za „Movement Factory”
DesignStudio je dobio priliku da radi na jednom od najvećih projekata do sada kada je u pitanju dizajn enterijera i posebno nam je drago što smo ga uspešno realizovali, poput svih dosadašnjih projekata.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa, vizitkarte i banera za Irinu Tomu
DesignStudio sa svojim polaznicima došao je do još jednog završenog projekta i pobedničkog rešenja. Logo se radio za klijenta Irinu Tomu, koja se bavi ručno rađenom dekoracijom. U pitanju je pobednički rad Majre Begić, polaznice ITAcademy sa smera Print Design.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za brend „Lavabo”
U ovom projektu trebalo je da naši polaznici kreiraju logo za brend pod nazivom „Lavabo”, koji dolazi iz Rumunije. Klijent se bavi izradom luksuznih sanitarija, i to većinski lavaboa. Kao pobedničko rešenje izabran je rad polaznice ITAcademy Marije Miokov, sa smera Computer Aided Design.

Najbolja rešenja projekta „Irina Toma”
U okviru projekta pod nazivom „Irina Toma” naši polaznici su vredno radili na kreiranju dizajna logotipa, vizitkarte i banera.

Najbolja rešenja projekta „Lavabo”
Polaznici Dizajn studija dobili su još jednu priliku da pokažu svoje umeće u kreiranju logoa, i to za brend „Lavabo”. Ovaj klijent je iz Rumunije i bavi se izradom luksuznih sanitarija, većinski lavaboa. Njihovi proizvodi su namenjeni ljudima koji akcenat stavljaju na stil i dizajn, dizajnerima i arhitektama. Suštinski, akcenat je na ekskluzivnosti, luksuzu i proizvodnji malog obima proizvoda i to je ono što će njihov brend razlikovati od drugih brendova koji se bave sličnim poslom.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za „Made with love by Bokissa”
Polaznici Dizajn studija su uspešno priveli kraju projekat pod nazivom „Made with love by Bokissa” i time došli do još jednog pobedničkog rešenja koje je potpuno zadovoljilo klijentove potrebe. U pitanju je rad polaznice LINK Academy iz Rumunije Denise Valentine Lišice (Denisa Valentina Lișiță), sa smera Print Design.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za „MVP Design”
Došli smo do još jednog uspešno završenog projekta. U pitanju je bio projekat pod nazivom „MVP Design”, gde je trebalo da naši polaznici kreiraju logo za klijenta koji se bavi dizajnom nameštaja i enterijera. Od velikog broja pristiglih rešenja klijent je izabrao rad polaznice Jovane Miljković, sa smera Print Design.

Objava pobednika za projekat kreiranja ambalaže za „My Spoon”
Uspešno je završen projekat „My Spoon”, gde su polaznici imali zadatak da kreiraju ambalažu proizvoda „My Spoon”. Kao pobedničko rešenje izabran je rad Borisa Jovanovića, polaznika ITAcademy, sa smera Web Design.

Najbolja rešenja kreiranja logoa za projekat „Made with love by Bokissa”
Napravljen je uži izbor rešenja za projekat „Made with love by Bokissa”, pri čemu je trebalo da naši polaznici kreiraju logo za klijenta koji izrađuje handmade proizvode od vune i pamučne trake. Primarne boje koje bi klijent želeo da ima u svom logotipu su crna, bela, crvena i natur.

Najbolja rešenja kreiranja logoa i vizitkarte za projekat „MVP design”
Naredni projekat na kojem su radili naši polaznici bio je projekat kreiranja logoa i vizitkarte za firmu „MVP design”. Misija našeg klijenta jeste da razume ono šta njegovi klijenti žele i da im na osnovu toga dizajnira enterijer njihove kuće iz snova. Njegov posao će biti prepoznatljiv po dizajniranju nameštaja i prostora koji odišu prijatnim, prirodnim i minimalističkim ambijentom.

Dizajn web sajta za klijenta Sandru Lejić
DesignStudio je postao bogatiji za još jedan uspešno urađen projekat dizajna web stranice. Prethodne radne sezone naši polaznici su radili logo za klijenta Sandru Lejić, koja radi kao menadžer društvenih mreža. Pošto je bila veoma zadovoljna krajnjim rešenjem, odlučila je da u ovoj sezoni prepusti našim polaznicima kreiranje web sajta. Na ovom projektu radio je polaznik Amar Gračević, polaznik Frontend JavaScript Development smera na ITAcademy.

Najbolja rešenja projekta „MySpoon”
Članovi tima Dizajn studija radili su na projektu dizajniranja ambalaže za brend „MySpoon”. Bilo je potrebno osmisliti dizajn pakovanja za jestive kašičice, kao i kutiju za njih, jer se klijent bavi proizvodnjom jestivih kašičica. Njihov cilj je da svojim proizvodom utiču na zaštitu životne sredine, smanjujući upotrebu jednokratne plastike. Klijent je naglasio da se za boje logotipa koriste narandžasta, crna i bela.

Objava pobednika za projekat „Leveri”
Uspešno je završen i drugi po redu projekat u ovoj radnoj sezoni, gde je trebalo da polaznici kreiraju logo. Za pobedničko rešenje je izabran rad Aleksandre Vukalović, polaznice ITAcademy, sa smera Web Design. Aleksandra je inspiraciju za logo pronašla u nitima vunenog klupka, pošto se i sam klijent bavi izradom i prodajom proizvoda od najkvalitetnije vune i pamuka.

Najbolja rešenja projekta „Leveri”
Napravljen je uži izbor radova za projekat „Leveri”. Klijent se bavi izradom materijala od vune i pamuka. Njihov posao će biti prepoznatljiv po proizvodima od najkvalitetnijih materijala (vune i pamuka) – trudiće se da dizajniraju drugačije proizvode u odnosu na one koje trenutno imaju u svojoj ponudi. Njihova misija je da klijenti budu zadovoljni proizvodima koje im prodaju.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za nutricionistu
Došli smo do prvog završenog projekta u ovoj radnoj sezoni. Pobedničko rešenje ponudio je Mihai-Valentin David, polaznik LINK Academy iz Rumunije.

Najbolja rešenja: Kreiranje logoa za nutricionistu
Dobrodošli u novu sezonu rada u Dizajn studiju! Ovu radnu sezonu polaznici su započeli kreiranjem logoa za nutricionistu. Misija klijenta jeste da što više ljudi shvati koliko su zdrav život, sport i zdrava ishrana važni i da time spreči javljanje ozbiljnih bolesti. Najvažnija stvar koju klijent želi je da svaki njegov klijent shvati pravo značenje pojma „zdrav život”.

Najuspešnija generacija Dizajn studija do sada
Članovi tima Dizajn studija, ujedno i polaznici naših obrazovnih ustanova, ove godine su se istakli svojim radom i ostvarili uspeh na raznim poljima u okviru dizajna. I u ovoj sezoni smo ispunili misiju Dizajn studija – dobro za sve. Tokom rada na projektima, polaznici su stekli brojna korisna znanja i praktične veštine. Omogućili smo im da obogate svoj portfolio, kao i da što pre pronađu odgovarajući posao u svojoj struci.


1 2 3 4 9