Najnovije vesti -

Najnovije vesti

Najuspešnija generacija Dizajn studija do sada
Članovi tima Dizajn studija, ujedno i polaznici naših obrazovnih ustanova, ove godine su se istakli svojim radom i ostvarili uspeh na raznim poljima u okviru dizajna. I u ovoj sezoni smo ispunili misiju Dizajn studija – dobro za sve. Tokom rada na projektima, polaznici su stekli brojna korisna znanja i praktične veštine. Omogućili smo im da obogate svoj portfolio, kao i da što pre pronađu odgovarajući posao u svojoj struci.

Objava pobednika za projekat „Super Mom”
Došli smo do kraja ove radne sezone i zatvaramo je uspešno završenim projektom „Super Mom”, gde je izabran pobednički rad polaznice Mare Aide Radmanestean, sa smera Print Design na LINK Academy iz Rumunije.

Objava pobednika za projekat „A dress”
Došli smo do kraja projekta „A dress”, gde je izabran pobednički logo Milane Kiš, polaznice ITAcademy sa smera Print & Graphic Design.

Najbolja rešenja projekta „Super Mom”
Napravljen je uži izbor radova za projekat „Super Mom” – firmu koja se bavi ručnom izradom materijala od vune i pamuka. Njihov posao biće prepoznatljiv po proizvodima od najkvalitetnijih materijala, od kojih će se truditi da dizajniraju drugačije proizvode u odnosu na one koje trenutno imaju u svojoj ponudi. Njihova ciljna grupa jesu žene koje će birati proizvode za svoj dom i decu. Ono što je klijent naveo da bi voleo da ima na svom logotipu jesu boje poput bebiroze, zlatne, bele ili crne.

Objava pobednika za „Digitalku”
DesignStudio je dobio još jedno uspešno rešenje od naših polaznika, a u pitanju je projekat pod nazivom „Digitalka”. Pobedničko rešenje je izradio polaznik smera Web Design Nedim Islam.

Najbolja rešenja projekta „A dress”
Napravljen je uži izbor rešenja za projekat „A dress”. Misija njihovog posla jeste ulepšavanje žena izradom ručno rađene garderobe. Ono po čemu će se njihov posao izdvajati jesu zanimljivi i neobični krojevi haljina koji zbog vrste materijala (elastin) gotovo svima dobro stoje.

Objava pobednika projekta „Sandra Lejić“
Iza nas je još jedan završen projekat na kojem su naši polaznici vredno i uporno radili, došavši tako do odličnog krajnjeg rezultata, kojim je i klijent, a i naš tim, prezadovoljan. U pitanju je rešenje polaznice Natalije Stojković, koja je kreirala logotip, kao i vizitkartu, za klijenta koji se bavi digitalnim marketingom.

Objava pobednika za „Mlekaru Zukve”
Uspešno je završena druga faza projekta „Mlekara Zukve”, gde su naši polaznici dizajnirali ambalažu za našeg klijenta. Kao pobedničko rešenje izabran je rad polaznice Natalije Stojković.

Objava pobednika projekta za auto-školu
Nakon dužeg razmatranja od strane klijenta, imamo pobedničko rešenje za ovaj projekat. U pitanju je rad koleginice Ane Glavšić, polaznice ITAcademy, sa smera Print & Graphic Design.

Najbolja rešenja projekta „SL – Social Media Expert”
Proteklih nedelja polaznici ITAcademy radili su na projektu kreiranja dizajna logotipa i vizitkarte za klijenta koji se bavi digitalnim marketingom i čiji brend nosi naziv „Sandra Lejić”. Klijentov posao postoji zbog brendova i potencijalnih potrošača i stoga je misija njegovog posla da brendovi imaju bolju vidljivost i komunikaciju sa potrošačima i klijentima.

Najbolja rešenja projekta „Mlekara ’Zukve’ – dizajn ambalaže”
Polaznici ITAcademy, nakon uspešno kreiranog logotipa za projekat „Mlekara ’Zukve’”, ovog puta su imali zadatak da kreiraju dizajn nalepnice za ambalažu. Korišćen je logo koji je kreirala polaznica Nataša Popović.

Najbolja rešenja projekta „Auto-škola – reklamni materijal”
Nakon uspešno kreiranog logotipa za auto-školu „Desetka plus”, bilo je potrebno osmisliti i dizajnirati reklamni materijal (vizitkartu i flajer) za istog klijenta. Logo koji je uspešno kreirao polaznik Slobodan Vukajlović treba da se nađe na svim propratnim materijalima. Polaznici su morali da obrate pažnju na boje koje je trebalo koristiti prilikom kreiranja logoa, kao i na celokupnu estetiku.

Polaznici smera Frontend JavaScript izradili aplikaciju ITRooms – virtuelnu sobu za učenje i druženje
Polaznici tradicionalne nastave smera Frontend JavaScript na ITAcademy u Bosni i Hercegovini za vreme pandemije koronavirusa izradili su aplikaciju ITRooms – virtuelnu sobu za učenje i druženje.

Objava pobednika za „LEM CO”
Unutar projekta „LEM CO”, firme koja se bavi zdravom hranom, bilo je potrebno kreirati reklamni materijal poput reklamne cerade, flajera i nalepnice za izlog. Ono što izdvaja ovaj projekat jeste to što je klijent već imao svoj logotip i trebalo je da ga polaznici inkorporiraju u sav reklamni materijal, bez izmene.

Objava pobednika za „Atlas veb-sajt”
Naši polaznici su dobili priliku da prvi put ove sezone rade na web dizajn projektu. Na osnovu custom dizajna stranice, koji su uradile polaznice Aleksandra Spasić i Aleksandra Jovanović, bilo je potrebno realizovati sajt za kompaniju „Atlas”. Ova firma se bavi prodajom i izradom ženskih i muških odevnih predmeta i uslužnom konfekcijom. Nakon uspešno kreiranog logotipa, koji je predstavljao prvu fazu za ovoga klijenta, došao je i red na web sajt kao krajnju fazu.

Objava pobednika za „Pet Shop Friends“
U okviru projekta „Pet Shop Friends”, za pobedničko rešenje je izabran logo koji je dizajnirala Tamara Jevtić, polaznica IT akademije sa odseka Print Design.

Objava pobednika za „Mlekaru Zukve“
Došli smo do kraja prvog dela za projekat „Mlekara Zukve” u okviru rada u Dizajn studiju, gde je bilo potrebno kreirati logotip. Kao pobedničko, klijent je izabrao rešenje Nataše Popović, koja je polaznik IT akademije sa odseka Video Design.

Objava pobednika za projekat „Auto-škola”
U okviru projekta „Auto-škola ‘Desetka plus’” bilo je potrebno dizajnirati logotip. Za pobedničko rešenje odabran je rad Slobodana Vukajlovića, polaznika ITAcademy, sa smera Print & Graphic Design.

Najbolja rešenja projekta „Auto-škola ‘Desetka plus’”
Trebalo je da naši polaznici osmisle logo za klijenta iz Beograda koji ima svoju auto-školu i čija firma nosi naziv „Auto-škola ‘Desetka plus’”. Njihova misija jeste da nauče kandidate da voze bezbedno i savesno, da ovladaju svim situacijama i znakovima tako da za njih ne postoji nepoznat put i osposobe ih za samostalnu vožnju. Stoga, najvažnija stvar koju klijent želi da njegovi budući klijenti primete jesu sigurnost, poverenje, da se osećaju koliko je to moguće opušteno iako je velika količina stresa prisutna zbog samog saobraćaja.

Polaznici ITAcademy izradili web sajt za projekat „Heroji dvadesete”
Polaznici ITAcademy u Bosni i Hercegovini, na smeru PHP Web Development, Svetlana Saletović, Snežana Raonić, Biljana Mijić i Branko Nenad sa predavačem Amarom Bešlijom učestvovali su u izradi projekta „Heroji dvadesete”, za koji su uspešno izradili web sajt u WordPressu.


1 2 3 4 9