Najnovije vesti -

Najnovije vesti

Polaznici smera Frontend JavaScript izradili aplikaciju ITRooms – virtuelnu sobu za učenje i druženje
Polaznici tradicionalne nastave smera Frontend JavaScript na ITAcademy u Bosni i Hercegovini za vreme pandemije koronavirusa izradili su aplikaciju ITRooms – virtuelnu sobu za učenje i druženje.

Objava pobednika za „LEM CO”
Unutar projekta „LEM CO”, firme koja se bavi zdravom hranom, bilo je potrebno kreirati reklamni materijal poput reklamne cerade, flajera i nalepnice za izlog. Ono što izdvaja ovaj projekat jeste to što je klijent već imao svoj logotip i trebalo je da ga polaznici inkorporiraju u sav reklamni materijal, bez izmene.

Objava pobednika za „Atlas veb-sajt”
Naši polaznici su dobili priliku da prvi put ove sezone rade na web dizajn projektu. Na osnovu custom dizajna stranice, koji su uradile polaznice Aleksandra Spasić i Aleksandra Jovanović, bilo je potrebno realizovati sajt za kompaniju „Atlas”. Ova firma se bavi prodajom i izradom ženskih i muških odevnih predmeta i uslužnom konfekcijom. Nakon uspešno kreiranog logotipa, koji je predstavljao prvu fazu za ovoga klijenta, došao je i red na web sajt kao krajnju fazu.

Objava pobednika za „Pet Shop Friends“
U okviru projekta „Pet Shop Friends”, za pobedničko rešenje je izabran logo koji je dizajnirala Tamara Jevtić, polaznica IT akademije sa odseka Print Design.

Objava pobednika za „Mlekaru Zukve“
Došli smo do kraja prvog dela za projekat „Mlekara Zukve” u okviru rada u Dizajn studiju, gde je bilo potrebno kreirati logotip. Kao pobedničko, klijent je izabrao rešenje Nataše Popović, koja je polaznik IT akademije sa odseka Video Design.

Objava pobednika za projekat „Auto-škola”
U okviru projekta „Auto-škola ‘Desetka plus’” bilo je potrebno dizajnirati logotip. Za pobedničko rešenje odabran je rad Slobodana Vukajlovića, polaznika ITAcademy, sa smera Print & Graphic Design.

Najbolja rešenja projekta „Auto-škola ‘Desetka plus’”
Trebalo je da naši polaznici osmisle logo za klijenta iz Beograda koji ima svoju auto-školu i čija firma nosi naziv „Auto-škola ‘Desetka plus’”. Njihova misija jeste da nauče kandidate da voze bezbedno i savesno, da ovladaju svim situacijama i znakovima tako da za njih ne postoji nepoznat put i osposobe ih za samostalnu vožnju. Stoga, najvažnija stvar koju klijent želi da njegovi budući klijenti primete jesu sigurnost, poverenje, da se osećaju koliko je to moguće opušteno iako je velika količina stresa prisutna zbog samog saobraćaja.

Polaznici ITAcademy izradili web sajt za projekat „Heroji dvadesete”
Polaznici ITAcademy u Bosni i Hercegovini, na smeru PHP Web Development, Svetlana Saletović, Snežana Raonić, Biljana Mijić i Branko Nenad sa predavačem Amarom Bešlijom učestvovali su u izradi projekta „Heroji dvadesete”, za koji su uspešno izradili web sajt u WordPressu.

Najbolja rešenja projekta „Pet Shop Friends”
Polaznici Dizajn studija su radili vredno u proteklom periodu na projektu „Pet Shop Friends”. Klijent ističe da njihov posao postoji kako bi obezbedili hranu, igračke, opremu, sve za ličnu higijenu, garderobu i još mnogo proizvoda za kućne ljubimce. U ponudi se nalazi preko 1.000 artikala za sve vrste ljubimaca.

Najbolja rešenja projekta „Lem Co”
Još jedan odlično kompletiran projekat od strane naših polaznika! Naš klijent je ovoga puta izrazio potrebu za reklamnim materijalom u vidu reklamne cerade, flajera i nalepnice za izloge. U pitanju je prodavnica zdrave hrane čiji je naziv „Lem Co”.

Najbolja rešenja projekta „Mlekara Zukve”
Polaznici Dizajn studija su dobili priliku da pokažu svoje umeće u kreiranju loga, i to za klijenta koji ima svoju mlekaru. Firma kao samostalni proizvođač mlečnih proizvoda u procesu je nastanka, ali su od 1993. godine prevozili sirovo mleko za mnoge poznate brendove na području naše zemlje (Mlekaru Šabac, Megle Srbija, Mlekaru Pančevo…).

Najbolja rešenja projekta „Digitalka”
Design Studio je dobio novi projekat, na kojem su radili naši polaznici, i u pitanju je kreiranje logotipa za klijenta koji se bavi digitalnim marketingom, čije preduzeće nosi naziv „Digitalka”. Njihova misija jeste besplatno podeliti znanje o društvenim mrežama, a kasnije raditi edukacije.

Objava pobednika za „Karaku”
Još jedan uspešno realizovan projekat je iza nas. Rađen je logotip za klijenta koji se bavi ručnim radom, a idejno rešenje je kreirala polaznica Daniela Grčić, sa odseka Print Design.

Objava pobednika za „Aurora Sawmill – reklamni materijal”
Poslednjih mesec dana naši polaznici su radili na projektu kreiranja reklamnog materijala za preduzeće Aurora Sawmill i došli smo do još jedne završne etape, gde smo dobili pobedničko rešenje koje je kreirala Aleksandra Jovanović, polaznica ITAcademy, smer Web Design.

Objava pobednika za „Artemisa – reklamni materijal”
Odabran je dizajn vizuelnog identiteta firme Artemisa. Izbor je pao na idejno rešenje Ane Glavšić, polaznice ITAcademy, sa odseka Print & Graphic Design.

Najbolja rešenja projekta „Karaka”
U prethodnom periodu naši polaznici su radili na projektu pod nazivom „Karaka”. Ovo preduzeće bavi se ručnim radom, bilo izradom narodnih nošnji, bilo projektima koji su posvećeni starim zanatima i slično.

Najbolja rešenja projekta „Aurora Sawmill – reklamni materijal”
Polaznici Dizajn studija su ovog puta imali zadatak da nakon uspešno kreiranog logotipa za projekat „Aurora Sawmill” kreiraju i reklamni materijal za njih. Korišćen je logo koji je kreirao Suhejl Hadži.

Najbolja rešenja projekta „Artemisa – reklamni materijal”
Nakon uspešno kreiranog logotipa za preduzeće „Artemisa”, bilo je potrebno osmisliti i dizajnirati reklamni materijal za istog klijenta. Trebalo je da se logo, koji je uspešno kreirala naša polaznica Marica Šibulov, nalazi na svim propratnim materijalima i da polaznici obrate pažnju na boje koje su korišćene prilikom kreiranja logoa, kao i na celokupnu estetiku.

Objava pobednika za „Minijaturu”
U okviru projekta „Minijatura” bilo je potrebno dizajnirati logotip, cenovnik i flajer, stoga su polaznici Dizajn studija ove godine prvi put dobili priliku da rade na jednom ovakvom projektu, gde se radi dizajn kompletnog vizuelnog identiteta. Klijent ima svoj kafić i njegova misija je napraviti stalnu bazu zadovoljnih klijenata.

Objava pobednika za „Gorocvet”
Dizajn studio je dobio još jedno pobedničko rešenje. U pitanju je bio projekat pod nazivom „Gorocvet”, za koji je bio potreban logotip. Za pobedničko rešenje izabran je rad Teodore Čubrilo, polaznice ITAcademy, smer Web Design.


1 2 3 4 8