Najnovije vesti

Objava pobednika za „Dainty! Homemade”
Ovu radnu sezonu otvaramo projektom u okviru koga je bilo potrebno izraditi logotip za klijenta koji ima svoj brend sladoleda pod imenom „Dainty! Homemade”.

Najbolja rešenja projekta „Dainty! Homemade”
Tim Dizajn studija je nedavno završio svoj prvi projekat u ovoj sezoni. U pitanju je klijent koji želi logo za svoj brend sladoleda. Ovaj brend će biti prepoznatljiv po različitim autentičnim ukusima, veganskom i bezglutenskom asortimanu. U svojoj ponudi će imati i bezglutenski kornet.

Novi projekti za polaznike Dizajn studija

U prostorijama ITAcademy održan je sastanak koordinatora Dizajn studija i direktorke sektora LINK Innovations u okviru LINKgroupa, na kom je dogovorena realizacija novih projekata iz oblasti grafičkog i veb dizajna u kojima bi učešće uzeli polaznici ITAcademy.

Objava pobednika za projekat dizajna enterijera

I u toku ove sezone naši polaznici su imali priliku da rade na projektu dizajna enterijera. Bilo je potrebno i u funkcionalnom i u estetskom smislu kreirati rešenja za adaptaciju stambenog prostora koji čine dve spavaće sobe sa single krevetima, spavaća soba za bračni par i kupatilo. Klijent je naglasio da dve spavaće sobe budu univerzalnog tipa (neutralne boje i materijali), a ne striktno definisane za muško i žensko. Za pobedničko rešenje izabran je rad polaznice Suade Šandal.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za „Early Dawn Games”

U okviru projekta „Early Dawn Games”, za pobedničko rešenje izabran je logo koji je oblikovao Tematoru Jonuc (Temătoru Ionuț), polaznik LINK Academy, sa odseka Web Design.

Najbolja rešenja projekta „Early Dawn Games”
Ovoga puta naši polaznici su imali priliku da rade na kreiranju logotipa za klijenta koji ima svoj game studio. Misija našeg klijenta jeste dizajniranje video-igara koje igračima obezbeđuju imerzivno okruženje i stvaranje uspomena. Njihova misija je da stvore rešenja koja će njihovim korisnicima pružiti nebrojene sate zabave.

Uspešno završen projekat kreiranja veb-sajta
DesignStudio završio je rad na dizajnu vizuelnog identiteta sajta za Tijanu Luburu, klijenta koji se bavi fotografijom. Zadatak dizajna i izrade veb-sajta preuzeo je Amar Garčević, polaznik ITAcademy sa smera Frontend JavaScript Development.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za AA+
Kreirano je pobedničko rešenje za projekat AA+, gde je bilo potrebno kreirati logo za klijenta koji se bavi građevinskim inženjerstvom. Za pobedničko rešenje izabran je rad polaznika Ionuț-Radu Bud, sa smera Print Design na LINK Academy.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za PG Stojaković
Projekat PG Stojaković zahtevao je izradu logotipa za poljoprivredno gazdinstvo koje se bavi uzgojem pilića i uzgajanjem pčela. PG Stojaković prodaje sveže pileće meso i pčelinje proizvode (med, polen, propolis i dr.).

Najbolja rešenja projekta „AA+”
Napravljen je uži izbor radova za projekat „AA+”. Klijent se bavi građevinskim inženjerstvom i njegova startap kompanija je iz Bukurešta. Kroz svoj logo želi da ostavi utisak savršenstva i jedinstvenosti. Želi da inspiriše ljude da rade sa njim zbog pažnje koju usmerava na detalje, posvećenosti i kvaliteta. Glavna misija njegovog posla jeste da pravi i dizajnira nove zgrade.

Najbolja rešenja projekta „PG Stojaković”
U ovom projektu naši polaznici su imali zadatak da kreiraju logotip za klijenta koji ima svoje poljoprivredno gazdinstvo – bavi se uzgojem pilića i pčela. Posao postoji zbog ljubavi prema njemu, a rezultat su najkvalitetniji med i razni dodatni proizvodi poput propolisa, polena itd., koji se koriste za zdravlje, kao i kvalitetno sveže pileće meso.

Objava pobednika za projekat dizajniranja korica knjige
Naši vredni polaznici su došli do još jednog uspešno završenog projekta, koji će upotpuniti njihov portfolio za dalji napredak. Izabrano je pobedničko rešenje za dizajn korica knjige Vesne Dedić – reč je o radu polaznice Nine Radojević.

Objava pobednika za projekat „NaturAll”
Došli smo do poslednjeg koraka u vezi sa projektom dizajniranja logotipa za brend „NaturAll”, a to je izbor pobedničkog rešenja. Klijent je za pobednika proglasio rešenje koje je kreirala Ira Gavrilov Nemoda, polaznica smera Print Design.

Najbolja rešenja projekta dizajniranja korica knjige
Još jedan interesantan projekat je iza nas. Naši polaznici su ovaj put imali zadatak da dizajniraju korice nove knjige autorke Vesne Dedić, pod imenom „Nemoj nikad da se vratiš”. Autorka je kontaktirala sa Dizajn studiom iz želje da mladi dizajneri kreiraju dizajn za knjigu koji bi predstavljao osveženje, promenu i, prema njenim rečima, rešenje koje stilski odskače od dosadašnjih.

Najbolja rešenja projekta „NaturAll”
Za naredni projekat polaznici Dizajn studija imali su priliku da rade za klijenta koji ima svoju liniju proizvoda za negu lica i tela pod nazivom „NaturAll”.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za etno-bend
Naš tim došao je do još jednog pobedničkog rešenja. Polaznici su radili na projektu kreiranja logotipa za Rocher bend. Pobedničko rešenje kreirao je Nemanja Petković, polaznik smera Web Design na ITAcademy.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za psihologa
Došli smo do završnog dela ovog projekta, gde je bilo potrebno da naši polaznici kreiraju logo za klijenta koji je po zanimanju psiholog. Za pobedničko rešenje izabran je rad polaznice Alme Vinjištak.

Najbolja rešenja projekta „Rocher bend”
Polaznici Dizajn studija su dobili priliku da još jednom pokažu svoje umeće u kreiranju logoa i ovaj put je bilo potrebno osmisliti logo za klijenta koji ima svoj etno-bend, pod nazivom „Rocher”.

Najbolja rešenja projekta „Psiholog”
DesignStudio je prethodnih nedelja bio posvećen projektu dizajniranja logoa za klijenta koji je psiholog. Klijent je započeo svoj posao psihologa zbog toga što je želeo da unese razumevanje u porodični sistem, da poboljša odnose i kvalitet života, da prati ljude u njihovom procesu samospoznaje, razvoja i prihvatanja.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa i vizitkarte za nail artistu
U okviru projekta kreiranja logoa i vizitkarte za nail artistu za pobedničko rešenje izabran je logo koji je oblikovala Merima Bedić, polaznica IT akademije sa odseka Print Design.


1 2 3 4 12