Najnovije vesti

Najbolja rešenja projekta „Rocher bend”
Polaznici Dizajn studija su dobili priliku da još jednom pokažu svoje umeće u kreiranju logoa i ovaj put je bilo potrebno osmisliti logo za klijenta koji ima svoj etno-bend, pod nazivom „Rocher”.

Najbolja rešenja projekta „Psiholog”
DesignStudio je prethodnih nedelja bio posvećen projektu dizajniranja logoa za klijenta koji je psiholog. Klijent je započeo svoj posao psihologa zbog toga što je želeo da unese razumevanje u porodični sistem, da poboljša odnose i kvalitet života, da prati ljude u njihovom procesu samospoznaje, razvoja i prihvatanja.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa i vizitkarte za nail artistu
U okviru projekta kreiranja logoa i vizitkarte za nail artistu za pobedničko rešenje izabran je logo koji je oblikovala Merima Bedić, polaznica IT akademije sa odseka Print Design.

Najbolja rešenja kreiranja logoa i vizitkarte za „nail” artista
Naši polaznici su vredno radili na novom projektu gde je bilo potrebno kreirati logo i vizitkartu za „nail” artista (umetnika koja se bavi lakiranjem noktiju).

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za „Carry Me Design”
U okviru projekta „Carry Me Design” za pobedničko rešenje izabran je logo koji je oblikovala Merima Bedić, polaznica IT akademije, sa odseka Print Design.

Najbolja rešenja projekta „Carry Me Design”
U sklopu novog projekta na kojem su učestvovali naši polaznici zadatak je bio kreiranje logoa za firmu koja se bavi ručnom izradom predmeta od vune. Fokus rada klijenta bazira se na ručnoj izradi torbi, rančeva i nakita pomoću tehnika kao što su heklanje, pletenje i vez.

Objava pobednika za projekat kreiranja memoranduma za „Web Butterfly”
Naši polaznici su uspešno završili još jedan projekat, u okviru kog je trebalo da za klijenta kreiraju memorandum.

Najbolja rešenja projekta „Web Butterfly memorandum”
U okviru projekta „Web Butterfly” polaznici su dobili priliku da kreiraju memorandum za kompaniju koja primenjuje znanje koje poseduje u oblasti finansija i IT industrije.

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za Master Cafe
Za projekat „Master Cafe” trebalo je kreirati logotip koji će predstavljati kafe-restoran. Naši polaznici uspešno su došli do prvog pobedničkog rešenja u ovoj radnoj sezoni.

Najbolja rešenja projekta „Master Cafe”
Dobro došli u novu radnu sezonu Dizajn studija!

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa pod nazivom „Wonderland of lolipop dolls”
Polaznici tima Dizajn studija završili su uspešno projekat pod nazivom „Wonderland of lolipop dolls”. Pobedničko rešenje je kreirala polaznica Sandra Gajić (smer Print Design).

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa pod nazivom „Marjana with smile”
Došli smo do poslednjeg uspešnog kreiranog projekta u ovoj sezoni, gde su polaznici imali zadatak da kreiraju logotip. U pitanju je bio klijent „Marjana with smile”, koji se bavi šivenjem tekstilne odeće. Za pobedničko rešenje izabran je rad polaznice Sandre Gajić.

Najbolja rešenja za projekat „Wonderland of lollipop dolls”
Došli smo do poslednjeg projekta za ovu radnu sezonu. Na ovom projektu trebalo je da naši polaznici kreiraju logo za klijenta koji se bavi izradom ručno heklanih igračaka. Njihov posao postoji prvenstveno zbog dece, ali i njihove lične satisfakcije i uživanja u ručnom radu. Stoga je misija njihovog brenda da deca imaju pamučne i bezbedne igračke koje traju.

Najbolja rešenja za projekat „Maša”
Napravljen je uži izbor rešenja za projekat „Maša”, gde su naši polaznici imali zadatak da kreiraju logo. U pitanju je klijent koji šije tekstilnu odeću, namenjenu deci i odraslima. Ono što je klijent jedino naveo kao uslov jeste da ne želi roze boju u svom logotipu i da želi jednostavan, sofisticiran logo.

Objava pobednika za projekat „Medić”
Došli smo do pobedničkog rešenja kada je u pitanju kreiranje logoa, vizitkarte i ambalaže za projekat pod nazivom „Medić”. Klijent se bavi proizvodnjom proizvoda od meda i kao pobedničko rešenje izabrao je rad polaznice Majre Begić.

Objava pobednika za projekat kreiranja sajta za „Minijaturu”
U okviru ovog projekta bilo je potrebno osmisliti dizajn sajta (mock-up) i nakon toga izraditi sajt za klijenta koji ima kafić pod nazivom „Minijatura”. U obe faze izrade izabrano je pobedničko rešenje polaznika Amara Garčevića.

Najbolja rešenja projekta „Medić”
U okviru projekta „Medić” naši polaznici su imali zadatak da kreiraju logo, vizitkartu i ambalažu. Ovaj klijent se bavi pčelarstvom zbog ljubavi prema ovom poslu gde se dobijaju najkvalitetniji med i razni dodatni proizvodi poput propolisa, polena itd., koji se koriste radi poboljšanja zdravlja.

Najbolja rešenja dizajna mockupa za sajt „Minijatura”
U okviru ovog projekta naši polaznici su imali zadatak da kreiraju mockup, tj. dizajn sajta za klijenta čiji brend nosi naziv „Minijatura”. Radi se o klijentu kojem su naši polaznici iz prethodne radne sezone kreirali logotip i koji je sada izrazio želju da mu uradimo i sajt. U pitanju je kafe i taj posao postoji zbog klijenata koji žele da u opuštenoj atmosferi popiju piće, pojedu neku poslasticu ili pogledaju utakmicu.

Objava pobednika za projekat dizajniranja enterijera stana od 54 m2
Uspešno je realizovan projekat dizajniranja enterijera stana od 54 m2. Na ovom projektu za pobedničko rešenje izabran je rad Suade Šandal.

Najbolja rešenja za dizajn enterijera stana od 54 m2
Polaznici Dizajn studija dobili su priliku da još jednom pokažu svoje znanje u vidu kreiranja rešenja za adaptaciju stambenog prostora od 54 m2. Klijent živi sa majkom, tako da je prostor trebalo da bude prilagođen za dve odrasle osobe.


1 2 3 4 11