Uspesi i radovi DesignStudio tima u sezoni 2020/21.

DesignStudio – sezona 2020/21.

Koncept Dizajn studija je jednostavan – kroz rad na stvarnim projektima našim polaznicima pružamo priliku da steknu neprocenjivo iskustvo i praktične veštine koje će im omogućiti uspešnu karijeru.

Od prvog dana rada bili smo dosledni toj izvornoj ideji. Ipak, ono što smo u poslednjih 12 meseci rada ostvarili premašilo je sva naša ambiciozna očekivanja i radovi DesignStudio tima nastali tokom prethodne godine pravi su dokaz da se na ITAcademy stiču zaista primenjiva znanja.

Uspesi još jedne generacije polaznika Dizajn Studija

Članovi tima Dizajn studija, ujedno i polaznici naših obrazovnih ustanova, ove godine svojim radom istakli su se i pobrali mnogobrojne uspehe na raznim poljima u okviru dizajna. I u ovoj sezoni ispunili smo misiju Design studia – dobro za sve. Tokom rada na projektima polaznici su stekli brojna korisna znanja i praktične veštine, omogućili da obogate svoj portfolio, kao i da što pre pronađu odgovarajući posao u svojoj struci.

Ovogodišnji rad Dizajn studija obeležilo je veliko interesovanje, pa su tako polaznici realizovali čak 1057 novih dizajnerskih rešenja, 6 web stranica, 17 korporativnih identiteta kompanija i 3 projekta dizajna enterijera.

Nastavljena je uspešna saradnja sa polaznicima LINK Academy iz Rumunije koji su sa polaznicima iz Srbije realizovali brojne projekte. Dizajn studio je organizovao radionice na više lokacija u državama našeg regiona, gde su polaznici uspešno sa svojim mentorima, radili na projektima grafičkog i web dizajna.

Ovo je ujedno bila i još jedna uspešna godina i za polaznike Frontend JavaScript smera koji su imali priliku da aktivno učestvuju u radu Dizajn studija. Organizovali smo dva projekta potpuno posvećena UI/UX dizajnu gde su polaznici kreirali dizajn sajta prema zahtevima klijenta. Takođe, budući IT stručnjaci su bili u prilici da naprave najsavremenije sajtove koji ispunjavaju sve SEO standarde najvećih svetskih kompanija.

Članovima tima pružena je mogućnost sticanja jednog potpuno novog iskustva sa kojim će mnogo realnije moći da se upuste u buduće poslovne izazove i projekte na kojima će raditi sami ili u timovima.

Svi radovi tima Dizajn studija na jednom mestu

Radna sezona trajala je 9 meseci. U tom periodu, 173 polaznika je aktivno učestvovalo u radu na realnim projektima. Klijentima, među kojima je bilo malih, srednjih i velikih preduzeća iz najrazličitijih grana poslovanja imali su priliku da vide 124 izuzetna rešenja koja su ušla u uži izbor odlukom žirija u čijem radu su učestvovali:

Dragoljub Ćatović – koordinator DeignStudio tima, Marina Ćuruvija – saradnik DesignStudio tima i koordinator nastave za Design, Kristina Malajmare – koordinator DesignStudio tima za Rumuniju, Alexandra Bardan – predavač na LINK Academy Rumunija, Nikolina Medić – saradnik DesignStudio tima i E-Learning koordinator, Nevena Milovančević- Predavač na ITAcademy i Koordinator nastave za Design.

Svi polaznici koji su vredno radili na projektima u okviru Dizajn studija, pored ITAcademy sertifikata, dobili su i sertifikat o pohađanju Dizajn studija, što će im omogućiti da vrlo brzo kroče u dinamičan i uzbudljiv IT svet.

Uživajte u radovima naših polaznika, upoznajte autore pobedničkih rešenja i saznajte sve o radu Design Studio tima:

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka.
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »