Uspesi i radovi DesignStudio tima u sezoni 2022/23.

DesignStudio – sezona 2022/23.

Koncept Dizajn studija je jednostavan – kroz rad na stvarnim projektima našim polaznicima pružamo priliku da steknu neprocenjivo iskustvo i praktične veštine koje će im omogućiti uspešnu karijeru.

Od prvog dana rada bili smo dosledni toj izvornoj ideji. Ipak, ono što smo u poslednjih 12 meseci rada ostvarili premašilo je sva naša ambiciozna očekivanja i radovi DesignStudio tima nastali tokom prethodne godine pravi su dokaz da se na ITAcademy stiču zaista primenjiva znanja.

Uspesi još jedne generacije polaznika Dizajn studija

Članovi tima Dizajn studija, ujedno i polaznici naših obrazovnih ustanova, ove godine istakli su se svojim radom i postigli mnogobrojne uspehe iz raznih oblasti dizajna. I u ovoj sezoni ispunili smo misiju Dizajn studija – dobro za sve. Tokom rada na projektima polaznici su stekli brojna korisna znanja i praktične veštine, što im je omogućilo da obogate svoj portfolio i da što pre pronađu odgovarajući posao u svojoj struci.

Ovogodišnji rad Dizajn studija obeležilo je veliko interesovanje, pa su tako polaznici realizovali čak 547 novih dizajnerskih rešenja, 2 veb-stranice, 14 korporativnih identiteta kompanija i 3 projekta društveno-korisnog karaktera.

Nastavljena je uspešna saradnja sa polaznicima LINK Academy iz Rumunije, koji su sa polaznicima iz Srbije realizovali brojne projekte. Dizajn studio je organizovao radionice na više lokacija u državama našeg regiona, gde su polaznici sa svojim mentorima uspešno radili na projektima grafičkog i veb dizajna.

Ovo je ujedno bila još jedna uspešna godina i za polaznike smera Frontend JavaScript Development, koji su imali priliku da aktivno učestvuju u radu Dizajn studija. Organizovali smo i dva projekta u potpunosti posvećena UI/UX dizajnu, gde su polaznici kreirali dizajn sajta u skladu sa zahtevima klijenta. Takođe, budući IT stručnjaci su bili u prilici i da kreiraju najsavremenije sajtove koji ispunjavaju sve SEO standarde najvećih svetskih kompanija.

Članovima tima pružena je mogućnost sticanja jednog potpuno novog iskustva sa kojim će mnogo realnije moći da se upuste u buduće poslovne izazove i projekte na kojima će raditi samostalno ili u timovima.

Svi radovi tima Dizajn studija na jednom mestu

Radna sezona trajala je devet meseci. U tom periodu 109 polaznika aktivno je učestvovalo u radu na realnim projektima. Klijenti, među kojima je bilo malih, srednjih i velikih preduzeća iz najrazličitijih grana poslovanja, imali su priliku da vide 113 izuzetnih rešenja koja su ušla u uži izbor odlukom žirija u čijem radu su učestvovali:

Dragoljub Ćatović – koordinator DesignStudio tima, Marina Ćuruvija – saradnik DesignStudio tima i koordinator nastave za dizajn, Kristina Malajmare – koordinator DesignStudio tima za Rumuniju, Alexandra Bardan – predavač na LINK Academy u Rumuniji, Nikolina Medić – saradnik DesignStudio tima i e-Learning koordinator, Nevena Milovančević – predavač na ITAcademy i koordinator nastave za dizajn, Anđela Simić – predavač na ITAcademy i koordinator nastave za dizajn, i Jovana Pavlović – koordinator nastave za 3D dizajn i CAD.

Svi polaznici koji su vredno radili na projektima u okviru Dizajn studija su, pored ITAcademy sertifikata, dobili i sertifikat o pohađanju Dizajn studija, što će im omogućiti da vrlo brzo zakorače u dinamičan i uzbudljiv IT svet.

Uživajte u radovima naših polaznika, upoznajte autore pobedničkih rešenja i saznajte sve o radu DesignStudio tima:

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka.
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »