Utisci članova DesignStudio tima

Iskustva naših polaznika | Uspesi i utisci članova DesignStudio tima

Oni su uspeli. Zašto ne biste pokušali i vi?

Design Studio je pravo osveženje, nudi dobru praksu, rad sa realnim klijentima, odlične mentore

Od onog momenta kada se pojavio kurs Design Studio, prosto je sve krenulo na bolje. U suštini, mnogo više zadataka imam sada i više vremena mi treba za sve, ali sam mnogo zadovoljnija i ispunjenija što radim nešto konkretno i konstantno dobijam savete i napredujem!

Prosto, ovaj kurs je jedno pravo osveženje, koje nudi dobru praksu, rad sa realnim klijentima, odlične mentore, a to je ono što svakom polazniku najviše treba. Svidja mi se to što postoje određena pravila u radu koja se ni po koju cenu ne mogu prekršiti. Smatram da je disciplina osnov svakog uspeha i treba se toga pridržavati. Zadovoljna sam i povratnim informacijama koje imamo u svako doba od naših mentora. Poučne su i konkretne.

Danijela Lazarević

Radni susreti, iako su  bili preko DL platforme on-liine, puno su me naučili

Naši radni susreti, iako su  bili isključivo preko DL platforme on-liine, puno su me naučili. Osjećam da sam puno napredovala i da stečene vještine kroz školovanje ne bih mogla toliko dobro usavršiti bez DesignStudo-a i naravno Vašeg vodstva, potpore, razumijevanja i strpljenja.

Kompletno sam promijenila ideju koncepta samog dizajna kojeg sam prethodno promatrala iz umjetničkog stajališta i često mješala te dvije srodne ali vrlo različite grane. Za novi stav i novi uvid u Design, mogu zahvaliti Vama, izukli ste me na vidikovac sa kojeg sada jasno gledam cijelo stablo i sve grane, vjerujem da ću jednog dana i uspjeti pokazati moj novi pogled. Puno Vam se zahvaljujem na svemu i uspješnom završetku školovanja.

Sandra Ban, Hrvatska

Stičemo neprocenjivo praktično iskustvo i reference

Znanje stečeno jednoličnim učenjem, prepisivanjem i čitanjem nije zanimljivo koliko i ono stečeno iskustvom i praktičnim radom. Stoga smatram da nam Design Studio širom otvara vrata do sad neviđenim izazovima, čime razbija monotonost klasičnog učenja. Rad sa klijentima za mene predstavlja jedan važan i odgovoran posao, jer njihovo zadovoljstvo, iskreno oduševljenje i lepe reči upućene meni i mom radu su mi od prekomernog značaja.

Iz interakcije uspostavljene sa klijentom može se izvući samo ono najbolje: klijenti dobiju besplatna i brza dizajnerska rešenja vrhunskog kvaliteta, a mi (polaznici ITAcademy) stičemo neprocenjivo praktično iskustvo i reference koje nam omogućavaju skok u beskrajan svet dizajna i poslovanja.

Aleksandar Nikodijević, Ćuprija

Design Studio je jedan logičan nastavak i rekla bih vrhunac našeg školovanja

Rad sa fantastičnim predavačima i mentorima u jednoj vrlo kreativnoj i stimulativnoj sredini i u društvu dragih kolega je zaista neprocenjivo iskustvo za mene. Kada sam upisivala ITAcademy nisam znala šta tačno mogu da očekujem, ali sada sa sigurnošću mogu da kažem da je ceo proces skrojen tako da izvuče ono najbolje iz svakog od nas.

Design Studio je jedan logičan nastavak i rekla bih vrhunac našeg školovanja. Ništa ne može da se poredi sa praktičnim radom i upotrebom naših novostečenih znanja i veština na realnim primerima.

Naučila sam jako puno, istražila mnoge nepoznanice sopstvenog kreativnog senzibiliteta, a pre svega shvatila kako na pravi način proći kroz dizajnerski proces.

Tatjana Stefanović, Beograd

Predavači i mentori su fenomenalni

Tokom studiranja na Arhitektonskom fakultetu otkrila sam zainteresovanost za grafički dizajn i poželela sam da unapredim svoje znanje u toj oblasti. Tako sam upisala ITAcademy, smer Print & Graphic Design. Išla sam na predavanja na akademiji uporedo sa fakultetom i uživala u učenju novih programa i njihovoj primeni kroz projekte Dizajn studija.

Predavači sa akademije bili su ujedno i odlični mentori na projektima Dizajn studija! Znali su da prenesu svoje znanje, da nas nauče svemu što nam je potrebno i da nas pripreme za ono što nas čeka u poslu kao grafičke dizajnere. Mogli smo da im se obratimo za pomoć u bilo kom trenutku i uvek su bili tu za nas, što je svim polaznicima mnogo značilo.

Za manje od godinu dana učestvovala sam u izradi novih grafičkih identiteta nekoliko velikih brendova u Srbiji kroz program Dizajn studija i stekla iskustvo koje sam odmah mogla da iskoristim na samostalnim projektima.  Učestvovala sam na online konkursima i dobijala poslove koji su mi se nudili kao dizajneru, i tako brzo počela da zarađujem. Nakon uspešnog završetka ITAcademy stekla sam znanje i sigurnost i tako su mi se otvorila mnoga vrata za posao.

Sada sam zaposlena u firmi LINK group, dizajner sam u jednom od najelitnijih restorana u Beogradu, učestvujem na online konkursima, i zadovoljni klijenti me konstantno preporučuju ostalima. Iskustvo stečeno u Dizajn Studiju za mene je bilo neprocenjivo.

Andrea Obradović, Beograd

Moji radovi danas su najbolja preporuka za DesignStudio

Za upis na ITAcademy sam se opredelio prvenstveno na osnovu preporuke i nijednog trenutka se nisam pokajao. Ista je situacija bila i sa angažovanjem u timu Dizajn studija.

Naučio sam brojne praktične stvari iz oblasti koja me interesuje i sada imam kompletno znanje za samostalan rad i dalji razvoj i napredovanje.

Završio sam Visoku tehničku školu, na kojoj sam naučio od svega po malo – programiranje, administraciju, HTML i CSS, ali nisam ni slutio da time nisam ni „zagrebao” površinu web dizajna. Tek sam kroz praktične zadatke u okviru Dizajn studija zaista savladao sve veštine i tek sada znanje zaista mogu i da primenim, izrađujem sajtove i zarađujem.

Posebno bih hteo da se zahvalim fantastičnim predavačima i mentorima, Vuku Niniću i Aleksandru Buriću, koji su mi, pored znanja, omogućili i da učestvujem u izradi sajta teslaways.rs i tako još više usavršim u praksi ono što sam naučio na ITAcademy. Taj sajt i drugi moji radovi sada su najbolja preporuka za DesignStudio.

Milan Petrović

DesignStudio mi je potvrdio koliko sam naučila

Oduvek sam želela da se bavim grafičkim dizajnom. Zbog spleta različitih okolnosti sam se opredelila za Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu. Iako sam na fakultetu stekla adekvatna znanja iz oblasti arhitekture, a donekle i iz oblasti grafičkog dizajna, bilo mi je potrebno usavršavanje. Tražila sam školu koja ima smer za grafički dizajn, gde ću steći teorijska i praktična znanja iz ove oblasti i upotpuniti znanje kompjuterskih programa.

ITAcademy je nudila sve što mi je bilo potrebno i na kraju u potpunosti ispunila sva moja očekivanja. Za godinu dana usavršila sam se u oblasti grafičkog dizajna kroz predavanja stručnjaka iz oblasti, a DesignStudio je bio prava prilika da naučeno sa uspehom i primenim . Stekla sam zavidan nivo potrebnih znanja za dalje bavljenje ovom profesijom.

Ljubica Marković, Požarevac

Ostvarila sam saradnju sa klijentima već tokom rada u Dizajn studiju

Na ITAcademy sam došla radi sticanja znanja iz neophodnih alata za moju struku. Pruženo mi je i više nego što sam očekivala, naročito u projektu DesignStudio, budući da sam tu ostvarila saradnju sa pojedinim klijentima već u toku pohađanja nastave. Stečeno znanje sam primenila i na svom diplomskom radu iz grafičkog dizajna, koji je bio u pripremi u toku nastave. Danas sam jedan od predavača na ITAcademy i moj život je krenuo u jednom potpuno novom smeru.

Tijana Kazimirović

Ništa ne bih menjao

Profesori su mi u svakom trenutku izlazili u susret. Uvek su dostupni, na mailove odgovaraju u kratkom roku. DL platforma radi odlično. DesignStudio nam pruža priliku da se upoznamo sa radom za klijente na konkretnim projektima. Iz mog ugla, ne bih ništa menjao, sve funkcioniše odlično. Iz tog razloga sam i upisao još jedan smer. Pohvalio bih pre svih profesora Vuka Ninića, odličan predavač i mentor. Njegova predavanja su interesantna, na pravi način ume da objasni ključne tačke i pomogne pri rešavanju problema.

Jovica Bojić

Svakome ko se interesuje za dizajn i IT preporučio bih ITAcademy i DesignStudio

Duži vremenski period sam pokušavao pronaći adekvatnu edukaciju čiji bi primarni fokus bio na grafičkom dizajnu i na alatima koji se koriste u toj oblasti.

Upisao sam ITAcademy, Print & Graphic Design, i susreo se sa profesionalnom institucijom u kojoj su angažovani fantastični predavači sa ogromnim znanjem i spremnošću da u bilo koje doba pruže jasne i precizne smjernice i punu podršku i pomoć. DesignStudio mi je, sa druge strane, otvorio vrata prema praktičnim zadacima i klijentima što je bila odlična prilika za napredovanje. Prvi koraci su najteži, ali sam ih sa pravim vodičima savladao bez problema.

Na ITAcademy sam unaprijedio ranije znanje iz oblasti dizajna i stekao novo iz alata koje sam ranije veoma rijetko koristio. Sama edukacija na ITAcademy i znanje koje sam stekao podstakli su me da upišem i Web Design i tako nastavim svoje školovanje u istoj ustanovi i u 2015. godini. Svakom ko je zainteresovan za dizajn i IT iskreno bih preporučio da upiše ITAcademy i napreduje kroz DesignStudio.

Mahir Hamzic

Mogu da radim u bilo kojoj zemlji

Završavam Akademiju likovnih umjetnosti, a na ITAcademy sam se usavršio za rad u print dizajnu i photoshopu. Najveći motiv mi je Adobe Expert certifikat, kao i želja da uđem u bazu svjetski priznatih dizajnera. Na Akademiji mi se najviše sviđa što vodi do tako cijenjenih priznanja za IT i što kroz DesignStudio stičemo praksu koju svi umeju da cene.

IT se konstantno razvija i u budućnosti će svi polaznici Akademije imati priliku da se besplatno usavršavaju za svaki novi program i alat. Ovo su zanimanja naše budućnosti, a sam freelance, kojeg može raditi svako, izvrsno je plaćen.

Edin Ličina, Sarajevo

ITAcademy je bila odlična podloga da nastavim usavršavanje na ITS-u

Po završetku srednje škole izabrala sam za polaznu tačku svog usavršavanja ITAcademy. Bila sam polaznik smera Web dizajn. Tokom godinu dana školovanja dobila sam priliku da usvojim nova, korisna znanja i veštine od iskusnog tima predavača. Svidela su mi se predavnja, organizovana tako da svaki polaznik ima priliku da pita šta mu nije jasno i da dobije pravi odgovor.

Nakon ITAcademy odlučila sam se za ITS. Znanje sa ITAcademy pružilo mi je odličnu podlogu za pojedine predmete, kao i prednost u odnosu na druge kolege. Tokom nastave imala sam utisak kao da sam deo tima, kako zbog okruzenja tako i zbog prilike da učestvujem u brojnim projektima Dizajn studija. Nastavni plan ide u korak sa vremenom, što je najbitnije za IT oblast. Nema suvoparnog učenja teorije, već objašnjenja na praktičnim primerima i realnim životnim situacijama.

Sada sam na praksi u Link group-u u okviru Link Apprentice Internship programa kao praktikant Centra za razvoj karijere gde imam priliku da steknem kvalitetno radno  iskustvo radeći sa timom profesionalnih i kreativnih ljudi.

Tijana Rusić

Imala sam veliku podršku i motivaciju mentora Dizajn studija

Završila sam smjer dizajna i počela raditi kao profesionalni fotograf i fotoretušer u kompaniji Purplekey. Otvorile su mi se brojne poslovne prilike i ostvarila sam suradnju s poznatim imenima, od kojih bih izdvojila fotografkinju Vanju Lisac i rad na editorijalu najpoznatijeg bosansko-hercegovačkog modela Amre Silajdžić.

Veliku podršku i motivaciju za usavršavanje i poticanje talenta i kreativnosti, koju sam otkrila u sebi, imala sam od predavača ITAcademy i mentora Dizajn studija. Svim ljudima koji dijele moju strast prema umjetnosti preporučujem da to spoje sa ovim posljednjim tehnologijama, koje otvaraju niz mogućnosti i prilika da radimo ono što volimo.

Sanela Babić, Sarajevo

Sav svoj prihod ostvarujem isključivo kroz bavljenje web dizajnom

Za upis na ITAcademy sam se odlučio prvenstveno zbog želje da unapredim svoje znanje u oblasti web dizajna, ali i zbog mogućnosti online praćenja nastave i polaganja predmeta. U tom trenutku mi je to mnogo značilo, jer sam bio stalno zaposlen. Sa ove tačke gledišta, mislim da je upisivanje ITAcademy jedna od boljih odluka koje sam doneo, i ponovo bih je upisao. Isto tako, drago mi je što sam imao priliku da sarađujem i učim od najboljih stručnjaka iz oblasti dizajna u Srbiji kroz projekte Dizajn studija.

Da nisam upisao ITAcademy verovatno bih se danas bavio nekim drugim poslom i na web dizajn gledao kao na oblast u kojoj ljudi dobro zarađuju. Sav svoj prihod ostvarujem isključivo kroz bavljenje web dizajnom, a za to su u velikoj meri zaslužni moji predavači i mentori: Vuk Ninić i Aleksandar Burić.

Marko Vasić

Predsednik udruženja građana “Element”, Slobodan Jovanović:

„Tim dizajn studija je dokazao da dobrovoljni rad nikako ne podrazumeva lagodan odnos prema poslu. Naprotiv, pokazali su da čovek može kvalitetno i profesinalno obaviti zadatak i kada nije motivisan novcem i materijalnom koristi.  Hvala na pomoći, sada smo korak bliže našem cilju!”

 

Osnivač Run Free Dog, Nikolina Pišek Ristović:

„Ja sam bila oduševljena. Rješenja su bila jedno bolje od drugog. Ne laskam zato što sam dobila ovaj divan poklon, nego naprosto je to tako. Imala sam veliki problem i sa Peđom sam o tome razgovarala. Ja sam mu se jadala plačući preko telefona, jer ne mogu naprosto odbacit neka rješenja – jednostavno nisam kadra, jer su predobra.”

Direktorka Loft Nekretnina, Ana Nikolić:

„Saradnja sa DesignStudio timom je bila baš ono što nam je trebalo u ovoj fazi razvoja. Na kraju, dobili smo dizajnersko rešenje koje nam savršeno odgovara, a put do njega je bio zaista lagan. Dobili smo toliko dobrih predloga da smo sigurni da ne bismo pogrešili ni sa jednim izborom.”

Licensing Inc. managing director, Jelena Kršikapa Ristić:

Želim da vam se zahvalim na dizajnerskim rešenjima. Sva rešenja su vrlo originalna i odlično urađena. Izabrati jedno do ponuđenih prelepih rešenja jeste bio pravi izazov. Hvala im na tome, hvala što su moj posao učinili zabavnim i lepim.”

Direktorka Savremene gimnazije, Svetlana Belić Malinić:

„Sarađivati sa mentorima i timom Dizajn studija bilo je nesvakidašnje zadovoljstvo. Nakon što su dobili naš zahtev i saslušali našu prvobitnu zamisao, iznenadili su nas sa tri odlične ideje od kojih je bilo teško izabrati konačnu.  Osećali smo da je naš projekat u sigurnim rukama, što se na kraju ispostavilo kao tačno. Dobili smo dizajn sajta koji je prevazišao naša očekivanja i još mnogo efikasnih i originalnih dizajn rešenja. Sve u svemu, bila je to saradnja sa timom koji je u svakom trenutku pokazivao potpunu profesionalnost u komunikaciji i rezultatima rada.”

Tim Okschool-a

„Više smo nego zadovoljni kvalitetom usluge koju smo dobili od Dizajn studija. Pre svega, naišli smo na potpuno razumevanje kada su specifične potrebe naše web platforme u pitanju, a uz to je došao i adekvatan dizajn koji precizno šalje poruku koju smo od starta želeli da šaljemo. Takođe, želimo istaći i efikasnost i činjenicu da smo većinu rešenja dobili ranije nego što smo se nadali, uz više nego zadovoljavajući kvalitet.”

Predstavnici projekta Mala matura

„Profesionalni, entuzijastični, kreativni. To su tri prideva kojima bismo najbolje opisali mlade ljude iz DesignStudio tima. Takva su bila i njihova predložena rešenja, svako drugačije, svako sasvim originalno i adekvatno našim potrebama. Jednom rečju – sasvim profesionalno. ”

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka.
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »