Uspesi i radovi DesignStudio tima u sezoni 2018/19.

DesignStudio – sezona 2018/19.

Koncept Dizajn studija je jednostavan – kroz rad na stvarnim projektima našim polaznicima pružamo priliku da steknu neprocenjivo iskustvo i praktične veštine koje će im omogućiti uspešnu karijeru.

Od prvog dana rada bili smo dosledni toj izvornoj ideji. Ipak, ono što smo u poslednjih 12 meseci rada ostvarili premašilo je sva naša ambiciozna očekivanja i radovi DesignStudio tima nastali tokom prethodne godine pravi su dokaz da se na ITAcademy stiču zaista primenjiva znanja.

Naši polaznici među najboljima širom sveta!

Članovi tima Dizajn studija, ujedno i polaznici IT akademije ove godine svojim radom istakli su se i pobrali mnogobrojne uspehe na raznim poljima u okviru dizajna. I u ovoj sezoni ispunili smo misiju Design studia – dobro za sve. Tokom rada na projektima polaznici su stekli brojna korisna znanja i praktične veštine, omogućili da obogate svoj portfolio, kao i da što pre pronađu odgovarajući posao u svojoj struci.

Nastavljena je uspešna saradnja sa polaznicima LINK Academy iz Rumunije koji su sa polaznicima iz Srbije realizovali su brojne projekte, a nastava je prvi put izvedena i na rumunskom jeziku. Takođe, budući IT stručnjaci su bili u prilici da naprave najsavremenije sajtove koji ispunjavaju sve SEO standarde najvećih svetskih kompanija.
Radeći na realnim dizajnerskim projektima kreirano je čak 809 dizajnerskih rešenja.  Jedno od najvećih uspeha ove godine zabeleženo je u okviru internacionalnog takmičenja “Posterheroes”.  Polaznik ITAcademy i član Dizajn studija sa smera Print and Graphic Design Slobodan Vukajlović, ostvario je veliki uspeh za najbolji dizajn postera. Njegovo rešenje našlo se među 40 pobedničkih na prestižnom konkursu u okviru kog je predato preko 2.000 postera iz 100 zemalja sveta.  Pored toga DesignStudio tim samostalno je dizajnirao i podigao 5 web sajtova, dizajnirano je 15 korporativnih identiteta  i realizovana su 2 projekta društveno korisnog karaktera. Polaznici su imali priliku I da steknu praktično iskustvo u okviru 3D dizajna adaptirajući studio za masažu i make up studio.
Uz pomoć koordinatora koji su pratili rad polaznika, uspešno je završena godina koja je bila još sadržajnija nego prethodna i nadamo se još boljoj u budućnosti.

Svi radovi DesignStudio tima na jednom mestu

Radna sezona trajala je 9 meseci. U tom periodu, 121 polaznika je aktivno učestvovalo u radu na realnim projektima. Klijentima je prikazano 139 rešenja koja su ušla u uži izbor odlukom žirija u čijem radu su učestvovali:

Dragoljub Ćatović – koordinator rada DesignStudio tima, Marina Ćuruvija – saradnik DesignStudio tima i koordinator nastave za Design,  Nikolina Medić – saradnik DesignStudio tima i E-Learning koordinator, Ivan Dikić – dizajner kompanije LINK group, Nevena Milovančević – koordinator nastave za Design i Vladimir Drešević – koordinator učenja.
Svi polaznici koji su vredno radili na projektima u okviru Dizajn studija, pored ITAcademy sertifikata, dobili su i sertifikat o pohađanju Dizajn studija, što će im omogućiti da vrlo brzo kroče u dinamičan i uzbudljiv IT svet.
Uživajte u radovima polaznika ovogodišnje i ranijih sezona, upoznajte autore pobedničkih rešenja i saznajte sve o radu DesignStudio tima:

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka.
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »