Uspesi i radovi DesignStudio tima u sezoni 2021/22.

DesignStudio – sezona 2021/22.

Koncept Dizajn studija je jednostavan – kroz rad na stvarnim projektima našim polaznicima pružamo priliku da steknu neprocenjivo iskustvo i praktične veštine koje će im omogućiti uspešnu karijeru.

Od prvog dana rada bili smo dosledni toj izvornoj ideji. Ipak, ono što smo u poslednjih 12 meseci rada ostvarili premašilo je sva naša ambiciozna očekivanja i radovi DesignStudio tima nastali tokom prethodne godine pravi su dokaz da se na ITAcademy stiču zaista primenjiva znanja.

Veliki uspeh DesignStudio generacije 2021/2022

Članovi tima Dizajn studija, ujedno i polaznici naših obrazovanih ustanova ove godine svojim radom istakli su se i pobrali mnogobrojne uspehe na raznim poljima u okviru dizajna. I u ovoj sezoni ispunili smo misiju Design studija – dobro za sve. Tokom rada na projektima polaznici su stekli brojna korisna znanja i praktične veštine, omogućili da obogate svoj portfolio, kao i da što pre pronađu odgovarajući posao u svojoj struci.

Ovogodišnji rad Dizajn studija obeležilo je višegodišnje veliko interesovanje, pa su tako polaznici realizovali čak 532 novih dizajnerskih rešenja, 2 web sajta i 11 korporativnih identiteta kompanija.

Nastavljena je uspešna saradnja sa polaznicima LINK Academy iz Rumunije koji su sa polaznicima iz Srbije realizovali brojne projekte. Dizajn studio je organizovao radionice na više lokacija u državama našeg regiona, gde su polaznici uspešno sa svojim mentorima, radili na projektima grafičkog i web dizajna. Članovima tima pružena je mogućnost sticanja jednog potpuno novog iskustva sa kojim će mnogo realnije moći da se upuste u buduće poslovne izazove i projekte na kojima će raditi sami ili u timovima.

Svi radovi DesignStudio tima na jednom mestu

Radna sezona trajala je 9 meseci. U tom periodu, 127 polaznika je aktivno učestvovalo u radu na realnim projektima. Klijentima, među kojima je bilo malih, srednjih i velikih preduzeća iz najrazličitijih grana poslovanja imali su priliku da vide 107 izuzetnih rešenja rešenja koja su ušla u uži izbor odlukom žirija u čijem radu su učestvovali:

Dragoljub Ćatović – koordinator DeignStudio tima, Marina Ćuruvija – saradnik DesignStudio tima i koordinator nastave za Design, Kristina Malajmare – koordinator DesignStudio tima za Rumuniju, Alexandra Bardan – predavač na LINK Academy Rumunija, ,Nikolina Medić – saradnik DesignStudio tima i E-Learning koordinator, Jovana Pavlović – Koordinator nastave za 3D Design & CAD i Anđela Simić- Koordinator nastave za Design.

Svi polaznici koji su vredno radili na projektima u okviru Dizajn studija, pored ITAcademy sertifikata, dobili su i sertifikat o pohađanju Dizajn studija, što će im omogućiti da vrlo brzo kroče u dinamičan i uzbudljiv IT svet.

Uživajte u radovima naših polaznika, upoznajte autore pobedničkih rešenja i saznajte sve o radu Design Studio tima:

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka.
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »