Za polaznike

Jeste li spremni?

Pokažite šta znate, steknite dragoceno iskustvo

Na ITAcademy imate priliku da steknete mnoga znanja, koja vam garantuju uspešnu karijeru. Međutim, zašto da sve to ne dokažete i kroz konkretan rad na realnim projektima.

Čitav projekat Dizajn studija pokrenut je zato što vrlo dobro znamo da su prvi koraci u karijeri najteži. Odlučili smo da vam pružimo mogućnost da ih učinite uz našu pomoć, beskrajno sigurni u vaše sposobnosti.

Značaj činjenice da je naš dizajn besplatan ne bi bio toliki da on nije istovremeno i vrhunski.

Dovoljno je da se kao polaznik ITAcademy prijavite putem forme koja se nalazi ispod. Pravo prijavljivanja imaju svi trenutni, ali i bivši studenti ITAcademy.

Kako izgleda rad u Dizajn studiju ITAcademy?

Školovanje na ITAcademy osposobilo vas je da radite na naprednim softverima i samouvereno prihvatite svaki novi zadatak. Sada je trenutak da radom u Dizajn studiju naučeno pretvorite u praksu, obogatite svoj CV i iskusite specifičnosti rada za konkretnog klijenta.

Korak po korak, shvatićete kako se naučene veštine prilagođavaju pojedinačnim zadacima, kako se komunicira sa klijentima i najbolje odgovara njihovim zahtevima. Tako ćete naučiti i kako se gradi karijera i kako se postaje traženi i cenjeni dizajner.

Članovi DesignStudio tima možete postati nezavisno od toga da li se školujete tradicionalno ili online. Sve je vrlo jednostavno i višestruko korisno. Mentori vrše komunikaciju sa klijentima, a vi dajete predloge rešenja. Jedno od njih, koje se klijentu dopadne najviše, pretvara se u realizovani projekat.

Zadovoljni klijent je nagrada sama po sebi, ali zadovoljni klijent može poželeti da baš vas angažuje na nekom od svojih novih projekata ili vam da stalno radno mesto. Potrebno je samo da pokažete šta znate.

ucenici2

Još uvek niste polaznik ITAcademy?

Članstvo za rad u Dizajn studiju otvoreno je za sve polaznike ITAcademy, bez obzira na godinu upisa.

Nikada nije kasno da se aktivirate i realizujete stečena znanja.

Ali nikada nije kasno ni da upišete ITAcademy i pridružite se stotinama vrhunskih dizajnera koji su do pre samo par godina bili na istom mestu gde i vi, a danas zarađuju natprosečne plate radeći ono što vole. Pogledajte njihove rezultate, radove i utiske sa školovanja.

Svima je jedno zajedničko: nije potrebno predznanje, dovoljno je da imate jaku volju i jedino će nebo biti granica.

Upis na ITAcademy je u toku.

Pogledajte uslove i obezbedite svoje mesto na vreme »

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka.
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »