Uspesi i radovi DesignStudio tima u sezoni 2019/20.

DesignStudio – sezona 2019/20.

Koncept Dizajn studija je jednostavan – kroz rad na stvarnim projektima našim polaznicima pružamo priliku da steknu neprocenjivo iskustvo i praktične veštine koje će im omogućiti uspešnu karijeru.

Od prvog dana rada bili smo dosledni toj izvornoj ideji. Ipak, ono što smo u poslednjih 12 meseci rada ostvarili premašilo je sva naša ambiciozna očekivanja i radovi DesignStudio tima nastali tokom prethodne godine pravi su dokaz da se na ITAcademy stiču zaista primenjiva znanja.

Najuspešnija generacija Dizajn studija do sada

Članovi tima Dizajn studija, ujedno i polaznici naših obrazovnih ustanova, ove godine su se istakli svojim radom i ostvarili uspeh na raznim poljima u okviru dizajna. I u ovoj sezoni smo ispunili misiju Dizajn studija – dobro za sve. Tokom rada na projektima, polaznici su stekli brojna korisna znanja i praktične veštine. Omogućili smo im da obogate svoj portfolio, kao i da što pre pronađu odgovarajući posao u svojoj struci.

Ovogodišnji rad Dizajn studija obeležilo je veliko interesovanje polaznika, pa su tako realizovali čak 1.186 novih dizajnerskih rešenja, 5 veb-stranica i 21 korporativni identitet kompanija. Nastavljena je uspešna saradnja sa polaznicima LINK Academy iz Rumunije, koji su sa polaznicima iz Srbije realizovali brojne projekte. Dizajn studio je organizovao radionice na više lokacija u državama našeg regiona, gde su polaznici sa svojim mentorima uspešno radili na projektima grafičkog i veb-dizajna. Pored toga, po prvi put su polaznici kreirali veb-aplikacije korišćenjem programskog jezika PHP.

Ovo je ujedno bila i prva godina u kojoj su polaznici smera Frontend JavaScript imali priliku da aktivno učestvuju u radu Dizajn studija. Organizovali smo i prvi projekat potpuno posvećen UI/UX dizajnu, gde su polaznici kreirali dizajn sajta prema zahtevima klijenta. Takođe, budući IT stručnjaci bili su u prilici da naprave najsavremenije sajtove koji ispunjavaju sve SEO standarde najvećih svetskih kompanija.

Članovima tima pružena je mogućnost sticanja jednog potpuno novog iskustva sa kojim će mnogo realnije moći da se upuste u buduće poslovne izazove i projekte na kojima će raditi sami ili u timovima.

Svi radovi tima Dizajn studija na jednom mestu

Radna sezona trajala je 9 meseci. U tom periodu, 158 polaznika je aktivno učestvovalo u radu na realnim projektima. Klijenti, među kojima je bilo malih, srednjih i velikih preduzeća iz najrazličitijih grana poslovanja, imali su priliku da vide 169 izuzetnih rešenja koja su ušla u uži izbor odlukom žirija u čijem radu su učestvovali:

Dragoljub Ćatović – koordinator tima Dizajn studija, Marina Ćuruvija – saradnik tima Dizajn studija i koordinator nastave za Design, Kristina Malajmare – koordinator tima Dizajn studija za Rumuniju, Alexandra Bardan – predavač na LINK Academy u Rumuniji, Nikolina Medić – saradnik tima Dizajn studija i e-Learning koordinator, Nevena Milovančević – predavač na ITAcademy i koordinator nastave za Design.

Svi polaznici koji su vredno radili na projektima u okviru Dizajn studija, pored ITAcademy sertifikata, dobili su i sertifikat o pohađanju Dizajn studija, što će im omogućiti da vrlo brzo kroče u dinamičan i uzbudljiv IT svet.

Uživajte u radovima naših polaznika, upoznajte autore pobedničkih rešenja i saznajte sve o radu Design Studio tima:

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka.
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »