Uspesi i radovi DesignStudio tima u sezoni 2016/17.

DesignStudio – sezona 2016/17.

Koncept Dizajn studija je jednostavan – kroz rad na stvarnim projektima našim polaznicima pružamo priliku da steknu neprocenjivo iskustvo i praktične veštine koje će im omogućiti uspešnu karijeru.

Od prvog dana rada bili smo dosledni toj izvornoj ideji. Ipak, ono što smo u poslednjih 12 meseci rada ostvarili premašilo je sva naša ambiciozna očekivanja i radovi DesignStudio tima nastali tokom prethodne godine pravi su dokaz da se na ITAcademy stiču zaista primenjiva znanja.

Najuspešnija DesignStudio generacija do sada

Polaznici generacje 2016/17. sa programa Design & Multimedia i 3D Design & CAD uspeli su da u prethodnoj radnoj sezoni DesignStudio tima stvore preko 600 dizajnerskih rešenja, za čak 28 klijenata.

Tempo rada bio je dinamičan, ispunjen izazovima i prilikama da se stiču realna iskustva.

Sa prvim projektima počelo se već po formiranju tima, u decembru prošle godine a projekti su se nizali jedan za drugim.

Za učestvovanje u radu DesignStudio tima prijavilo se čak 500 polaznika ITAcademy koji su odmah prepoznali važnost angažovanja u praktičnoj primeni znanja, a čak 160 polaznika poslalo je bar jedno dizajnersko rešenje u okviru aktuelnih konkursa, što je tri puta više nego u prethodnoj generaciji.

Članovima tima pružena je mogućnost sticanja jednog potpuno novog iskustva sa kojim će mnogo realnije moći da se upuste u buduće poslovne izazove i projekte na kojima će raditi sami ili u timovima.

Svi radovi DesignStudio tima na jednom mestu

Klijenti, među kojima je bilo malih, srednjih i velikih preduzeća iz najrazličitijih grana poslovanja imali su priliku da vide 60 izuzetnih rešenja koja su ušla u uži izbor odlukom žirija u čijem radu su učestvovali: Predrag Maksić – koordinator DeignStudio tima, Vuk Ninić – predavač na ITAcademy, Ivan Dikić – dizajner kompanije LINK group, Nevena Milovančević- Koordinator nastave za Design i Vladimir Drešević – Learning coordinator.

U prethodnoj radnoj godini DesignStudio tima kreirano je 3 web sajta, članovi tima učestvovali su na dva međunarodna takmičenja, dizajnirano je 10 korporativnih identiteta i realizovana su dva projekta društveno odgovornog karaktera.

Za kraj radne sezone, tokom leta smo organizovali i Design Challenge LIVE radionicu u tri grada: Beogradu, Bukureštu i Sarajevu.

Uživajte u radovima naših polaznika, upoznajte autore pobedničkih rešenja i saznajte sve o radu Design Studio tima:

Pogledajte radove »

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka.
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »