Barra Fitness

KLIJENT

Barra Fitness

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Maj 2017.

DesignStudio je za završio rad na dizajnu znaka i logotipa za fitness studio Barra Fitness. Barra Fitness je mali studio čiji je cilj da ljudima koji dolaze na treninge učini život lepšim i lakšim. Izbor za dizajn logotipa pao je na idejno rešenje Stefana Andrašeka polaznika ITAkademije, odseka Web Design. Ovaj dizajn odlikuje stabilnost kruga i jasnoća medaljona sa asocijacijom na stare grčke sportske aktivnosti. Sobzirom da je klijent bio otvoren za razna rešenja, ovakvo rešenje nije očekivao, ali je ipak pokazao jak entuzijazam i zainteresovanost i odabrao ovo rešenje.

Logo za studio Barra Fitness je inspirisan starim bedževima, vintage logoima za teretanu, kao i samim trening procesom. Stefan je u kružni medaljon integrisao interesantan font. Boje koje su korišćene evociraju na zdrav život, fitnes i teretanu. Sve ovo je zajedno uklopljeno u krug koji simboliše kružne treninge. Korišćeni font je jasan, savremen i urban sa detaljima na početnim slovima B i F.
Zaštitne boje su određene nijanse crne i plave. Crna boja predstavlja prefinjenost, eleganciju i sigurnost. Plava boja koja simboliše profesionalizam i poverenje.

Dizajn studio zahvaljuje svima koji su učestvovali u ovom projektu. Dizajn studio napreduje odgovarajući na zahteve na najbolji mogući način svojim klijentima, a sa druge strane dokazujuži da su znanja stečena na ITAkademiji zaista praktična i primenjiva.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

Stefan Andrašek

Web design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »