Beauty studio

KLIJENT

Verica Lepir

PROJEKAT

Izrada znaka i logotipa

PERIOD

Februar-Mart, 2023.

Za klijenta koji ima svoj beauty studio, naši polaznici su imali zadatak da kreiraju logo i za pobedničko rešenje izabran je rad polaznice Jovane Živković, sa smera Print Design.

Kako bi zadovoljila želje klijenta, te potrebe ciljne grupe kojoj klijent teži, Jovana je kombinovala nežne gradijentalne tonove ljubičaste i smeđe asocirajući na lepotu, eleganciju, fluidnost, čistoću i prefinjenost. Upravo ove osobine, osim kroz boje, izrazila je i kroz sam oblik rešenja, sjedinjujući inicijale V i L ( Verica Lepir) sa likom devojke, koja upravo na prvi pogled, odaje o kojoj ciljnoj grupi je reč i koje usluge klijent pruža. Spoj funkcionalnog i estetičnog.

Prema rečima polaznice, njena inspiracija i cilj bili su jednostavni logoi koji se koriste u kozmetičkoj industriji, te laka uočljivost i prepoznatljivost. U slučaju da klijent pokrene svoju liniju šminke, kozmetike, uvek će imati logotip koji je primenjiv i prepoznatljiv na tržištu.

Zahvaljujemo se svim polaznicima koju su učestvovali na ovom projektu, kao i polaznici koja je odnela pobedu i kreirala jedno odlično rešenje.

Illustrator

Photoshop

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator

DesignStudio

Jovana Živković

Print Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »