CityScout360

KLIJENT

CityScout360

PROJEKAT

Dizajn logoa i idejno rešenje naslovne strane veb sajta

PERIOD

Jul 2018.

DesignStudio je završio rad na dizajnu znaka i logotipa, ali i samom izgledu platforme pod imenom „CityScout360”. Platformu čine sledeći sadržaji: virtuelne ture nekretnina, vrtuelne ture poslovnih prostorija koje bi dalje mogle objavljivati razne novosti i dešavanja o aktuelnostima poslovanja, virtuelne ture za razne znamenitosti grada (pogodno za turiste), virtuelne ture kreirane bespilotnom letilicom (dronom). Ciljna grupa je mlađa populacija kojoj bi virtuelne panorame bile kreirane za kategorije: noćni život, restorani, hoteli i slično, dok bi za poslovne ljude koji prepoznaju inovativnost u marketingu bile kategorije kao što su usluge, nekretnine itd.

Klijent je istakao da mu za dizajn same web stranice odgovara rešenje polaznice ITAcademy Dragane Komljenović sa odseka Web Design. Dok je za sam dizajn logoa klijent izabrao rad Harisa Delimustafića, polaznika IT akademije sa odseka Print & Graphic Design. Svojom kreativnošću i interesantnim pristupom, ova dva polaznika kreirala su zaista dobra rešenja, koja su ostavila pozitivan utisak na klijenta, jer su u potpunosti odgovorila na postavljene kriterijume.

Prilikom kreiranja početne strane sajta polaznica se vodila željama klijenta. Kako platforma nudi virtualne ture nekretnina, poslovnih prostorija, ali i virtualne panorame o noćnom životu, restoranima, hotelima, i drugo, Dragana je želela da otvaranjem prve strane sajta bilo koji korisnik odmah stekne utisak da je na pravom mestu. Sadržajnost sajta je prikazana putem fotografija objekata, gde je dalje moguć obilazak virtualnim putem. Zatim, različitim kategorijama kao što su 360Video, HotSpot ili Event, koje će nuditi stalno aktuelna dešavanja, kako za poslovnu klijentelu, tako za klijente koji platformu posećuju zbog zabave ili putovanja.

 

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

MENTOR

<h4><img class=”wp-image-3766 size-full alignleft” src=”https://www.ita-designstudio.com/wp-content/uploads/2017/03/DS100100za-G-1-1-3.jpg” width=”100″ height=”100″ /></h4>
<h4>Predrag Maksić</h4>
Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

Haris Delimustafić

Haris Delimustafić

Print design
ITAcademy

template 100 X 100 dpiDragana Komljenović

Web design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »