Dainty Homemade

KLIJENT

Dainty Homemade

PROJEKAT

Izrada znaka i logotipa

PERIOD

Januar, 2023.

Ovu radnu sezonu otvaramo projektom u okviru koga je bilo potrebno izraditi logotip za klijenta koji ima svoj brend sladoleda pod imenom „Dainty! Homemade”.

Od brojnih odličnih radova koji su se našli u užem izboru, za pobedničko rešenje izabran je rad Isidore-Sare Stojanović, polaznice smera Web Design.

Prema rečima pobednice, prilikom kreiranja logoa vodila se ciljnom grupom – bila je u potrazi za rešenjem koje bi bilo privlačno i mlađoj i starijoj populaciji. Finalni dizajn inspirisan je nostalgijom koja se ogleda u retro stilu tipografije i samoj ilustraciji. Logo podseća na neka davna vremena i time budi sladak ukus nostalgije među starijima, a vesela ilustracija je bliska deci i čini proizvod neodoljivim. Sveukupan dizajn, uključujući boje, ilustraciju i fontove, u posmatraču budi sva čula i, što je najvažnije, potrebu da kupi sladoled.

Isidora-Sara je u potpunosti odgovorila na ovaj izazov i uspešno započela sezonu. Klijent zahvaljuje na pobedničkom rešenju, a tim Dizajn studija se pridružuje čestitkama, kako pobednici tako i ostalim učesnicima u ovom projektu.

Illustrator

Photoshop

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator

DesignStudio

Isidora-Sara Stojanović

Web Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »