Dizajn enterijera

KLIJENT

Fizičko lice

PROJEKAT

Dizajn enterijera

PERIOD

Jul, 2022.

I u toku ove sezone, naši polaznici su imali priliku da rade na projektu dizajna enterijera. Bilo je potrebno funkcionalno i estetski kreirati rešenja za adaptaciju stambenog prostora koji čine dve spavaće sobe (single), spavaća soba (bračni par) i kupatilo. Klijent je naglasio da dve spavaće sobe budu univerzalnog tipa (neutralne boje i materijali), a ne striktno definisane kao muško-žensko. Za pobedničko rešenje, izabran je rad polaznice Suade Šandal.

Dizajn enterijera, pored estetike, zahteva dobru funkcionalnost i organizovanost. Prilikom dizajna, Suada je nastojala da prostor maksimalno iskoristi, naročito u sobama manjih dimenzija. Pločasti nameštaj je dizajnirala po meri, tako da je svaki kutak enterijera isplaniran.

U enterijeru preovladavaju neutralne boje i materijali. Kombinacijom bele boje zajedno sa sivom, bež bojom i drvenim dekorom, postigao se jedan skladan enterijer. U kupatilu, sive pločice u kombinaciji sa vintage pločicama, drvenim dekorom i antracit detaljima, stvorile su malu oazu mira i opuštanja. Pored tuš kabine, svoje mesto je pronašla i samostojeća kada, a iznad wc šolje isplaniran je dodatni prostor za odlaganje.

Sve čestitke Suadi na pobedničkom rešenju, kao i svim ostalim polaznicima koji su vredno radili kako na ovom, tako i na svim prethodnim projektima u toku ove sezone.

AutoCad

3D Max

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator

ITAcademy

Suada Šandal

Interior Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »