Enterijer stana – 36m2

KLIJENT

Fizičko lice

PROJEKAT

Dizajn enterijera

PERIOD

Maj, 2021.

Uspešno je realizovan projekat dizajna enterijera stana od 36m2. Na ovome projektu imamo 2 pobednička rešenja i u pitanju su radovi polaznice Suade Šandal i Marice Šibulov.

Prema rečima kljenta, Suada je napravila najbolji razmeštaj i iskorišćenost prostora, a organizacija spavaće sobe je navela da donese odluku. Dok je Marica kreirala odličnu organizaciju dnevne sobe, ali ono što je posebno ponelo klijenta jesu boje enterijera i osećaj topline samog prostora.

Prilikom rada na ovom projektu, bilo je potrebno prostor maksimalno iskoristiti, ali ne i pretrpavati ga, što je ponekad možda i najveći problem kada su mali prostori u pitanju. Suada je inspiraciju za uređenje stana pronašla u svetlim bojama, a na nekim mestima je dodala ogledala kako bi prostor vizuelno delovao veći. Dnevni boravak i radni prostor je odvojila sa par drvenih letvica, a kamin je smestila ispod TV-a. Pločasti nameštaj je prikazan u kombinaciji bele boje i imitacije drveta. Obzirom da je spavaća soba manjih dimenzija, Suada se odlučila za krevet na sprat sa običnim stepenicama zbog uštede prostora.

Kako je klijentu bilo potrebno mnogo mesta za odlaganje, iskoristila je prostor iznad radnog stola u dnevnoj i spavaćoj zoni, tako što je dodala i viseće elemente. U kupatilu, zbog estetskog izgleda, bojler i mašina su “sakriveni” u ormaru, koji je pregradom odvojen od tuš kabine. Dodatni prostor za odlaganje smestila je iznad ugrađene wc šolje i ispod umivaonika.

Prema rečima Suade, iako je prostor manjih dimenzija, uz dobru organizaciju i plan može se postići kvalitetna funkcionalnost, u čemu se i mi potpuno slažemo. Ako se prostor dobro iskoristi i lepo uredi, svakodnevni boravak će biti lakši i ugodniji za život.

Sve čestitke Suadi i Marici na odličnim rešenjima. Klijent, kao i Design Studio, se zahvaljuje svima koji su učestvovali u ovom projektu i prikazali rešenja na zavidnom nivou.

AutoCad

3D Max

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator

ITAcademy

Suada Šandal

Interior Design

ITAcademy

Marica Šibulov

Interior Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »