Enterijer stana – 54m2

KLIJENT

Fizičko lice

PROJEKAT

Dizajn enterijera

PERIOD

Jun, 2021.

Uspešno je realizovan projekat dizajna enterijera stana od 54m2. Na ovome projektu za pobedničko rešenje izabran je rad Suade Šandal.

Prema njenim rečima, inspiraciju je pronašla u svetlim bojama kao što su bež, bela i imitacija drveta. Na nekim mestima je dodala i ogledalo, kako bi prostor vizuelno delovao veći.

Pošto je klijentu trebalo mnogo prostora za odlaganje, u uskom hodniku je smestila cipelarnik dubine 15cm i plakar. U dnevnom boravku, komodu na kojoj se nalazi TV služi za dodatno odlaganje stvari, knjiga i ukrasnih predmeta.

Elementi u kuhinji se protežu skroz do plafona zbog iskoristivosti prostora. U kuhinji, umesto kreamičkih pločica, odabrala je kaljeno staklo koje će prostor vizuelno uvećati. Kako bi se trpezarija i kuhinja razdvojile zbog svojih različitih funkcija, Suada je koristila drvenu pregradu na koju se mogu odlagati knjige ili kačiti cveće.

Kreveti u sobama su širine 120cm, a iznad njih je smestila most ormar kako bi se dobilo više prostora za odlaganje. U kupatilu, kao i u drugim prostorijama, je koristila svetle boje kako prostor ne bi delovao umanjeno. Provladava bež boja sa drvenim i crnim detaljima. Veš mašina i bojler se nalaze u ormaru.

Prilikom dizajniranja enterijera, naša polaznica se vodila time da pored estetike postigne i kvalitetnu funkcionalnost prostora. Pratila je želje klijenta i nastojala da iskoristi prostor maksimalno, ali pazeći da ne dođe do pretrpavanja.

Suada je potpuno odgovorila na zahteve klijenta i dala rešenje koje u potpunosti pokazuje njeno umeće u dizajnu enterijera,. Čestitke Suadi i ostalim polaznicima koji su učestvovali na ovom projektu.

AutoCad

3D Max

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator

ITAcademy

Suada Šandal

Interior Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »