Estetic

KLIJENT

Estetic

PROJEKAT

Dizajn logotipa i veb sajta

PERIOD

April 2017.
DesignStudio je za završio rad na dizajnu vizuelnog identiteta internet portala “Estetic.rs”. Izbor za dizajn logotipa pao je na idejno rešenje Miloša Petrovića polaznika ITAkademije, odseka Web Design. Zadatak dizajna i izrade web sajta preuzela je polaznica ITAkademije, takođe odseka Web Design, Milica FIlipović.
Portal “Estetic.rs” namenjen je svima koje zanimaju mogućnosti, postignuća i primena estetske medicine, hirurgije, stomatologije i medicinskih proizvoda kao što su fileri, botoks, hemijski pilinzi, PRP metoda podmlađivanja, silikoni, ali i ostala pomagala u službi lepote i estetike. Njihova misija je informisanje i edukacija krajnjih korisnika kroz lifestyle teme.
Milošev dizajn logoa je upravo ono što je i sam klijent očekivao. Jednostavnost, savremenost i elegancija jesu tri ključne reči koje karakterišu ovo rešenje. U moru sjajnih rešenja koje prave polaznici ITAkademije i članovi tima Dizajn studija, MIloševo rešenje se izdvoijlo i odgovorilo na zahteve klijenta. Ovakav stil i pravac dizajna ispratila je polaznica Milica FIlipović radeći na ukupnom dizajnu web sajta.
Dizajn studio zahvaljuje svima koji su učestvovali i poslali, ovoga puta, više od 70 rešenja. Dizajn studio napreduje odgovarajući na zahteve na najbolji mogući način svojim klijentima, a sa druge strane dokazujuži da se znanja stečena na ITAkademiji zaista isplate.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

WordPress

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

Miloš Petrović

Web design
ITAcademy

Milica Filipović

Web design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »