Fodasta

KLIJENT

Dušan Stanković

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Mart 2018.

Dizajn studio je izborom loga za firmu FODASTA Lazarevo uspešno završio još jedan projekat. Ova firma se bavi računarskim programiranjem i planiranjem, održavanjem i razvojem softvera, a njen logo treba da ostavlja utisak pouzdane, profesionalne i kvalitetne firme. Od velikog broja sjajnih predloga, klijent se odlučio za rešenje Nikoline Klobučar, polaznice ITAakademije, odsek Web Design.

Nikolina je na veoma inspirativan način kreirala interesantnu kompoziciju koja u potpunosti ostavlja snažan utisak, odgovara temi i zadovoljava postavljene kriterijume. Jedinstven i efektan logo sadrži ime firme i simbol koji jasno asocira na usluge koje firma pruža. Kao student informacionih sistema i tehnologija Nikolina je imala priliku da upozna sintakse različitih danas popularnih programskih jezika. Upravo to joj je pomoglo da pronađe pravo rešenje za firmu Fodasta-Lazarevo koja se bavi računarskim programiranjem i razvojem softvera.

Tokom kreiranja dizajnerskog rešenja težila je da simbol koji nastane bude jednostavan, te da asocira na usluge koje firma pruža. Moja inspiracija su bile vitičaste zagrade koje predstavljaju sastavni i neizostavni deo skoro svakog poznatog programskog jezika. Takođe izbor je pao na jednostavan, ali efektan dizajn koji ostavlja utisak pouzdane, profesionalne i kvalitetne firme.

Hvala svim polaznicima koji su učestvovali u ovom projektu i time obogatili svoj portfolio i svoje iskustvo.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

100x100Nikolina Klobučar

Web Design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »