Food&Wine

KLIJENT

F Food&Wine

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Jun 2018.

Došli smo do kraja još jednog projekta u okviru rada u Dizajn studiju. U projektu „F Food & Wine” klijent je izabrao pobedničko rešenje Lazara Živanovića, koji je polaznik IT akademije sa odseka Print & Graphic Design.  Zadatak je bio osmisliti logo koji će na najbolji način opisati karakter restorana koji nudi visok nivo kvaliteta hrane i pića, prijatno osoblje i odličnu uslugu. Boje koje je klijent predložio jesu tamnije boje, crna i siva.

Prema zadatim okvirima, pobedničko rešenje, koje je jednostavno ali efektno, u potpunosti je odgovorilo na temu i zadovoljilo kriterijume klijenta kako u estetskom, tako i u konstruktivnom smislu. Osnovni karakter ovog restorana, kvalitet, svežina i ekskluzivnost, predstavljeni su u samom logou.  Veliko uokvireno slovo “F” predstavlja sigurnost i kvalitet koji restoran pruža, dok ispis “FOOD & WINE” odaje utisak ekskluzivnosti i elegacije. Celokupan logo deluje moderno i skladno i dočarava atmosferu restorana. Rešenje je jednostavno ali efektno, prilagodljivo i čitljivo u raznim formama i bojama.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

MENTOR

<h4><img class=”wp-image-3766 size-full alignleft” src=”https://www.ita-designstudio.com/wp-content/uploads/2017/03/DS100100za-G-1-1-3.jpg” width=”100″ height=”100″ /></h4>
<h4>Predrag Maksić</h4>
Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

100x100Lazar Živanović

Print Design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »