Infinity apartments

KLIJENT

Infinity apartments

PROJEKAT

Izrada znaka i logotipa

PERIOD

Maj, 2021.

Naši polaznici su uspešno došli do pobedničkog rešenja i kada je u pitanju projekat pod nazivom Infinity Apartments, gde su trebali da kreiraju logo za firmu koja se bavi izdavanjem apartmana. Pobedničko rešenje kreirala je Katarina Milović, polaznica ITAcademy, sa smera Print design.

Logo za Infinity Apartments predstavlja kombinaciju krova, koji simbolizuje apartman i znaka beskonačnosti (infinity), koji je malo izbačen iz svoje klasične oble forme i predstavljen geometrijski. Prema rečima Katarine, logo je pojednostavljen jer je želela da izbegne bukvalnu interpretaciju simbola kuće/zgrade, ali i da postigne minimalistički izgled, jer je upravo to i klijent naglasio da želi.

Sam enterijer apartmana je sačinjen od pretežno geometrijskih oblika, kao i zgrada u kojoj se apartman nalazi, te stoga logo svojim pravim linijama i uglovima, na veoma suptilan način opisuje izgled apartmana. Zlatna boja u kombinaciji sa tamno zelenom simbolizuje luksuz, a inspiraciju za ovakav kolorit, naša polaznica je dobila upravo u samom enterijeru ovog apartmana.

Sve čestitke Katarini na pobedničkom rešenju, a takođe i ostalim polaznicima koji su dali svoj doprinos na ovom projektu.

Ilustrator

Photoshop

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator

ITAcademy

Katarina Milović

Print design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »