ITAcademy Junior

KLIJENT

ITAcademy

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Februar 2018.

DesignStudio je omogućio članovima svog tima, ali i polaznicima IT akademije, da rade na dizajnu znaka i logotipa za novi projekat IT akademije – ITAcademy Junior. Kako obično biva po pokretanju nekog novog projekta, najpre treba osmisliti izgled znaka i ispisa za taj brend. Online škola predviđena je za uzrast od 7 do 14 godina i u okviru nje polaznici će sticati zanja iz oblasti informacionih tehnologija.

Kao i svaki put do sada, možemo da se pohvalimo velikim brojem dobrih rešenja učesnika. Imajući u vidu činjenicu da su kreatori tek zagazili u dizajnerske vode, DesignStudio je ocenio pristigla rešenja kao izuzetno napredna. Radovi su tu da govore o njihovom talentu i ambicioznosti, ali i o tome da sva znanja koja stiču na IT akademiji zaista jesu primenjiva.

izbor za najbolji dizajn u okviru projekta ITAcademy Junior pao je na rad Marije Stefanović, polaznice sa odseka Video & Sound Production. Rešenje krajnje interesantno prikazuje suštinu delatnosti koju će budući online learning system obavljati. Inspiracija za ovaj logo su bila deca, dečiji osmeh i radost. U logo-u se može primetiti slovo “U” koje predstavlja dečiju radost i osmeh. Logo je zadrzao jasnoću forme starog logoa, zadržao je savremenu formu, te i dalje šalje jasnu poruku kao i firma matica ITAkademy. Odabrane su crvena i crna boja, zastitne boje ITAcademije, što se dalo očekivati. Crvena, u ovom slucaju, simbolizuje dečiju energičnost, hrabrost, ljubav i uspeh, dok crna zadržava čvrstinu i ozbiljnost. Logo je, pored svega, jednostavan i lako primenljiv.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

Marija Stefanović

Video & Sound Production
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »