Koishi

KLIJENT

Koishi studio

PROJEKAT

Dizajn i izrada web prezentacije.

PERIOD

Mart 2013.

Koishi je kompanija iz Beograda koja se bavi izradom kožne galanterije i unikatnog nakita od srebra. Polaznici koji su radili u ITA Dizajn studiju, generacija 2012/13, imali su prilike da urade kompletan dizajn prodajnog web sajta, što je bio izuzetno krupan zalogaj za njih, ali u isto vreme i sjajna praksa koja im je omogućila da se dodatno usavrše i da još u toku školovanja imaju prilike da rade sa klijentima. Urađen je kompletan responsive front-end dizajn koji je prilagođen za Magento platformu. Sajt je prilagođen svim uređajima, što je bio jedan od glavnih zahteva klijenta.

Kreirano je nekoliko šablonskih stranica, a najzahtevnija je definitivno bila Shop” stranica koja je i klijentu najpotrebnija zbog planirane online prodaje. Na dizajnu sajta su radila dva tima: dizajn i web dizajn timovi. Dizajn su radili Andrea Obradović, Strahinja Medenica i Ljubica Marković, dok se za kompletan HTML5 i CSS3 pobrinuo Filip Stojanović.

Takođe, članovi našeg tima pobrinuli su se i za kompletan vizuelni identitet brenda što je podrazumevalo redizajn logoa, izradu memoranduma, vizit karti i knjige grafičkih standarda, kao i pokretanje i formiranje identiteta fejsbuk stranice brenda.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

Dreamweaver

AUTORI

AndreaAndrea Obradović

Print & Graphic Design
ITAcademy

Lj-DSLjubica Marković

Print & Graphic Design
ITAcademy

Filip.Stojanovic-100x100Filip Stojanović

Web Design
ITAcademy

p1Strahinja Medenica

Web Design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »