Made with love by Bokissa

KLIJENT

Made with love by Bokissa

PROJEKAT

Izrada znaka i logotipa

PERIOD

April, 2021.

Polaznici Design Studia su uspešno priveli kraju projekat pod nazivom “Made with love by Bokissa” i time došli do još jednog pobedničkog rešenja, koje je potpuno zadovoljiolo klijentove potrebe. U pitanju je rad polaznice LinkAcademy iz Rumunije, Denisa Valentina Lișiță, sa smera Print Design.

U procesu kreiranja logoa za ovaj brend, koji se bavi handmade proizvodima od vune i pamučne trake, bila je inspirisana ciljnom grupom klijenta (ženama i devojkama) i ključnim rečima kao što su heklanje, ljubav, kreativnost.

Ilustrovani karakter predstavlja portret žene koja ima vuneni kalem umesto kose,,a njene usne su oblikovane u simbol srca, kako bi se naglasila činjenica da su proizvodi od vune rađeni sa ljubavlju prema ženama. Logotip stvara toplu atmosferu, privlačnu porodicama i deci. Još jedan detalj su i oči samog karaktera, koje su zatvorene što označava opuštenost i sigurnost.

Estetika logotipa zadovoljava potrebe klijenta za promocijom brenda na kanalima društvenih medija, te se lako može i odštampati i videti na bilo kojoj površini.

Još jednom čestitke svim polaznicima koju su dali svoj doprinos u ovom projektu, a Design Studio se posebno zahvaljuje polaznici na pobedničkom rešenju.

Ilustrator

Photoshop

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator

ITAcademy

Denisa Valentina Lișiță

Print Design

Link Academy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »