Marjana with smile

KLIJENT

Marjana with smile

PROJEKAT

Izrada znaka i logotipa

PERIOD

Jul, 2021.

Došli smo do poslednjeg uspešnog kreiranog projekta u ovoj sezoni, gde su polaznici imali zadatak da kreiraju logotip. U pitanju je bio klijent “Marjana with smile”, koji se bavi šivenjem tekstilne odeće. Za pobedničko rešenje izabran je rad polaznice Sandre Gajić.

Sandrine polazne tačke u izradi ovog logoa, bili su zahtevi klijenta: da je jednostavan, ozbiljan, bez roze boje i da u njega budu uklopljeni inicijali ili nadimak. Odabrala je nadimak, koji je klijent naveo da može da se koristi, jer je tako prisniji i smanjuje distancu između prizvođača i kupca. Pri odabiru slova koristila je čiste linije da bi zadovoljila traženu jednostavnost. Izostavljanjem delova slova, želela je postići sličnost sa izgledom odevnih predmeta poređanih na vešalice gde se vidi samo jedan njihov deo. Odabrala je kombinaciju crne i bele kako bi sam logo izgledao ozbiljno i profesionalno, a sam naziv MAŠA ima u sebi mekoće da sve drži u balansu.

Sve čestitke Sandri na još jednom uspešno kreiranom rešenju. Design Studio se zahvaljuje svim polaznicima koji su dali svoj maksimum u ovoj radnoj sezoni, tako što su učestvovali i kreirali rešenja na zavidnom nivou.

Photoshop

Ilustrator

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator

DesignStudio

Sandra Gajić

Print Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »