Minijatura

KLIJENT

Minijatura

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Mart 2020.

U okviru projekta “Minijatura”, bilo je potrebno dizajnirati logotip, cenovnik i flajer, stoga su polaznici Dizajn Studija ove godine, prvi put dobili priliku da rade na ovakvom projektu, gde se radi dizajn kompletnog vizuelnog identiteta. Klijent ima svoj kafić i njegova misija je napraviti stalnu bazu zadovoljnih klijenata.

Takođe, prvi put u Dizajn Studiju klijent je izabrao 2 seta rešenja, koja će koristiti na svojim reklamnim materijalima, a posebna čast je što su oba rešenja istog autora. U pitanju je rešenje Natalije Stojković, sa smera Print Design.

Inspiracija naše polaznice je potekla iz same reči minijatura – umetnost u malome. Takođe, umetnost je i stvoriti prijatnu atmosferu, dobru uslugu i stalnu bazu zadovoljnih klijenata. Otuda i akcenat na samom nazivu, koji je jednostavan i sveden. Prate ga minijaturne ikone (penušava krigla, šoljica kafe, čaša za poneti). Uglasta zagrada, poput rama, uokviruje čitavu kompoziciju. Pošto je klijent želeo svelte i vedre boje, otuda dašak narandžaste topline u predstavljanju prvog rešenja.

U želji da se upotrebe svelte i vedre boje, javila se inspiracija i za drugo rešenje. Krugovi i boje su: pokreti, raspoloženja, dinamika, užurbanost…U tom preseku energija je, kako kaže Natalija, i jedna savršena šolja kafe, koja nas podseća da usporimo, zastanemo i opustimo se u prijatnoj atmosferi.

Jedno veliko bravo za Natalijin uspeh, kao i za ostale učesnike u ovom projektu, od strane klijenta, a naravno i od tima Dizajn Studija.

Photoshop

Ilustrator

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator
DesignStudio

Natalija Stojković

Print Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »