Movement Factory

KLIJENT

Movement Factory

PROJEKAT

Dizajn enterijera

PERIOD

April, 2021.

Design Studio je dobio priliku da radi na jednom od najvećih projekata do sada, kada je reč o dizajnu enterijera i posebno nam je drago što smo imali uspešnu realizaciju, kao i sa svim dosadašnjim projektima.

Reč je o neprofitabilnoj organizaciji “Movement Factory” koja osniva sportski centar sa istim imenom, koji, kako kažu, treba da spoji nespojivo. Možemo reći da imamo dve potpuno različite ciljne grupe. Prva i osnovna je “osetljive kategorije stanovništva” (socijalno ugrožena deca, osobe sa smetnjama u razvoju itd.). Druga grupa su profesionalni sportisti ili aktivni rekreativni vežbači (trening u teretani, krosfit, joga, školice sporta).

Jedan od osnovnih ciljeva organizacije je zaštita, očuvanje i promocija zdravlja stanovništva u celini, ili pojedinih populacionih grupacija ili pojedinih lokalnih zajednica (sve što podrazumeva termin „JAVNO ZDRAVLJE“), kroz realizaciju određenih aktivnosti u okvirima fizičke aktivnosti i sporta. Pored toga, misija ove organizacije je uklanjanje novčanih i stereotipnih barijera – predstavnici ove organizacije žele da sport učine dostupnim socijalno ugroženima i obezbede kontinuirano stručno vođenje besplatnih treninga za decu koja ne mogu da priušte sport. Najvažniji utisak o organizaciji treba da bude: POVERENJE/SIGURNOST/PROFESIONALNOST. Poverenje, jer će se organizacija delom finansirati iz različitih grantova, konkursa, projekata. Poverenje, jer žele da u centru imaju i situirane klijente, ali i platežno osetljive klijente, poverenje jer im je ideja da implementiraju neke nove sisteme vežbanja. Profesionalnost se podrazumeva za bilo koji posao gde se nadaju uspehu.

Polaznica Marica Šibulov, sa smera Interior Design, je uspešno odgovorila ovom zadatku i predala rešenje koje je u potpunosti zadovoljilo potrebe klijenta. Njen rad je demonstrirao odlično razumevanje organizacije iskorišćenja prostora, poznavanje trendova u ovoj oblasti i odličnu analizu zahteva klijenta, stoga se Design Studio pridružuje utiscima klijenta, koji je prezadovoljan njenim radom.

3D Max

AutoCad

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator

ITAcademy

Marica Šibulov

Interior Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »