Movement Factory

KLIJENT

Movement Factory

PROJEKAT

Dizajn vizuelnog identiteta i veb sajta

PERIOD

mart 2017.

DesignStudio je imao priliku i zadovoljstvo da radi na još jednom društveno odgovornom i humanitarnom projektu Movement Factory. Dizajn vizuelnog identiteta projekta Movement Factory je izradila je polaznica ITAcademy Milica Filipović. Ideja neprofitabilne organizacije Movement Factory je da osnuje sportski centar za koji su bili potrebni logo i web site.

Jedan od osnovnih ciljeva organizacije je zaštita, očuvanje i promocija zdravlja stanovništva u celini, pojedinih populacionih grupacija i pojedinih lokalnih zajednica, kroz realizaciju određenih aktivnosti u okvirima fizičke aktivnosti i sporta. Misija ove organizacije je uklanjanje novčanih i stereotipnih barijera – predstavnici ove organizaije žele da sport učine dostupnim socijalno ugroženima i obezbede kontinuirano stručno vođene besplatnih treninga za sve.

Miličino rešenje je ispunilo sva očekivanja klijenta. Inspiraciju je pronašla u nazivu organizacije, koju je iskazala preko prikaza fabrike i pokret u obliku dima koji iz nje izlazi. Fabrika koja “proizvodi” pokrete, u kojoj se odvija proces stvaranja zdravih navika.Fabrika koja je otvorena za svakog, u kojoj je svako dobrodošao ne bi li se bavio sportom, naučio zdravo da živi ili pomogao drugima. Stabilna kompozicija, sa jasno razvijenim koloritom ukazuje na gotovo formirani kreativni potencija polaznice ITAcademy. Kako estetski, tako i funkcionalni aspekt logoa je u potpunosti ispunjen čime se naslućuje da će Miličin budući rad biti pojednako kvalitetan koliko i ovo rešenje.

 

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

Wordpress

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

Milica Filipović

Web design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »