MVP design

KLIJENT

MVP Design

PROJEKAT

Izrada znaka i logotipa

PERIOD

Mart, 2021

Došli smo do još jednog uspešno završenog projekta. U pitanju je bio projekat pod nazivom “MVP design”, gde su naši polaznici trebali da kreiraju logo za klijenta koji se bavi dizajnom nameštaja i interijera Od velikog broja pristiglih rešenja, klijent je izabrao rad polaznice Jovane Miljković, sa smera Print design.

Prema rečima polaznice, inspiraciju je pronašla u samom obliku sofe, zato što se i sam klijent bavi dizajnom nameštaja i interijera. Ono što je karakteristično za taj nameštaj jesu njegovi blagi prevoji, tako da je Jovana pronašla način da ih zadrži u logotipu, kako bi asocirali na pomenuti nameštaj, a da klijentovi inicijali i dalje ostanu u prvom planu i da budu čitljivi.

Od svog nameštaja koji može da se dovede u vezu sa dizajniranjem interijera, silueta sofe je jedna od najprepoznatljivijih i najjednostavnijih. Ono što je takođe sjajno u vezi sa njenim oblikom jeste utisak prirodnosti, sigurnog toka i čvrste podloge, tj. odgovornost u vezi klijentovih usluga, kreativnost i odlučnost.

Polaznica se odlučila da stavi focus na slovo “M”, zato što ono daje najveći prostor za rad i zato što se ono od svih slova najbolje uklapa kao pozadina za “negativan prostor” koji će kasnije podsećati na sofu.

Sve čestitke Jovani, kao i svim polaznicima koji su uspešno završili i ovaj projekat.

Ilustrator

Photoshop

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator

ITAcademy

Jovana Miljković

Print design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »