NIKA Solutions

KLIJENT

NIKA Solutions

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Januar 2018.

DesignStudio je završio rad na dizajnu znaka i logotipa za firmu NIKA Solutions, koja se bavi razvojem start-upova i start-up zajednice, razvojem ljudi i kompanija, unapređenjem poslovanja itd. Misija ove firme je da obezbedi pomoć pojedincima i kompanijama u razvoju, kao i započinjanju biznisa, a razumevanje toga je osnova za kreiranje vizuala ove kompanije (polaznici IT akademije odlično znaju koliko je važno razumeti posao kojim se kompanija bavi, kao i da su na prvom mestu uvek želje klijenta).

Na naše zadovoljstvo, pristigao je izuzetno veliki broj vrlo kvalitetnih rešenja. Iako su na samom početku školovanja, polaznici ITakademije pokazali su se kao izuzetno talentovani, snalažljivi i vešti da savladaju jedan ovako izazovan zadatak. Predstavnik firme NIKA Solutions izabrao idejno rešenje Dragane Komljenović, polaznice IT akademije sa odseka Web Design.

Inspiracija za ovo rešenje pronađena je u razvoju i rastu kao takvom. Pored toga, koncept je zasnovan na samom nazivu firme NIKA, čija je naravno asocijacija Nika – grčka boginja pobede. Upravo zbog navedenog, kreiran je znak koji ostavlja osećaj ozbiljnosti i uspeha. Linije koje su stabilne, prave, različitih dimenzija, koje tako postavljene predstavljaju krila grčke boginje. Ujedno, grupa linija je tako postavljena da predstavlja razvoj i rast, kako pojedinca tako i kompanija. Znak i logotip stoji klijentima firme NIKA Solutions kao simbol pravog izbora, promene, rasta, dinamike, sinergije i novog početka.  Kako je ovo rešenje pobedničko rešenje tako isto firma NIKA Solutions ponudiće svojim klijentima pobednička rešenja.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

template 100 X 100 dpiDragana Komljenović

Web design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »