PG Stojaković

KLIJENT

PG Stojaković

PROJEKAT

Izrada znaka i logotipa

PERIOD

Jun, 2022.

Projekat “PG Stojaković” je zahtevao izradu logotipa za poljoprivredno gazdinstvo koje se bavi uzgojem pilića i uzgajanjem pčela. PG Stojaković vrši prodaju svežeg pilećeg mesa i pčelinje proizvode (med, polen, propolis i dr.).

Za pobedničko rešenje izabran je rad polaznika Miljana Savića. Prema rečima polaznika, njegov pristup je bio baziran da se osmisli jedinstveni logo koji treba da sadrži više elemenata koji označavaju samu delatnost PG Stojaković. Pošto je u pitanju logo koji će se postavljati na poljoprivredne proizvode, njegov cilj je bio da logo treba da ima oblik deklaracije, koji je prepoznatljiv u zanimljiv za kupca.

Logo sadrži prepoznatljive slikovite simbole pčele koja označava pčelinje proizvode, pile koje ima simboliku nečega što je dobro i šalje poruku potencijalnim kupcima. Logo sadrži jedan deo prstena koji simbolizuje nešto što je zaokruženo, samu delatnost PG Stojaković. Pošto su u pitanju poljoprivredni proizvodi, za izradu je polaznik koristio prirodne boje, prvenstveno zelenu koja simbolizuje nešto prirodno i druge boje ua slikovite simbole.

Sve čestitke Miljanu na još jednom pobedničkom rešenju, kao i svim polaznicima koji su dali svoj doprinos u učešću na ovom projektu.

Illustrator

Photoshop

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator

DesignStudio

Miljan Savić

3D Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »