Posterheroes

KLIJENT

Posterheroes

PROJEKAT

Dizajn postera

PERIOD

Maj – Jul 2019.

Članovi tima Dizajn studija su nekoliko nedelja marljivo radili na dizajnu rešenja za internacionalno takmičenje Posterheroes. Posterheros je međunarodno takmičenje iz oblasti društvenih komunikacija i socijalno angažovane grafičke umetnosti koje svake godine poziva studente, profesionalne dizajnere ili ljude koji su strastveni u grafičkom dizajnu, da se ostvare u kreiranju postera o temama društvenog i ekološkog karaktera koje su od društvenog interesa. Takmičenje Posterheroes “A Poster for Integration” je otvoreno za sve pojedince ili grupe www.posterheroes.org. Sve radove ocenjuje izborna komisija sastavljena od najznačajnijih stručnjaka u domenu grafičkog dizajna i komunikacije.

Tema je bila Integracija, imigracione politike i raznolikost u savremenom društvu. Cilj ovog takmičenja je podizanje svesti o važnosti integracije i prihvatanja, kao i problema koji se javljaju sa ovim. Cilj je povećanje raznolikosti, kao resursa koji nam omogućava izgradnju zajednica budućnosti.

Stručna komisija, koju su činili Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Kristina Malajmare, Nevena Milovančević, Ivan Dikić i Vladimir Drešević, odlučila je da se na takmičenje pošalju radovi sledećih polaznika:
1. Aleksandar Stojković
2. Ivan Marković
3. Slobodan Vukajlović
4. Tijana Milojević
5. Jana Renovica
6. Miloš Savić

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

MENTOR

Dragoljub Ćatović 100x100Dragoljub Ćatović

Work Coordinator
DesignStudio

POLAZNIK

Tim DesignStudio

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »