Sandra Lejić – Social Media Expert

KLIJENT

Sandra Lejić

PROJEKAT

Izrada znaka i logotipa

PERIOD

Jun.2020

Iza nas je još jedan završen projekat, na kojem su naši polaznici vredno i uporno radili, došavši tako do odličnog krajnjeg rezultata, sa kojim je i klijent a i naš tim prezadovoljan. U pitanju je rešenje polaznice Natalije Stojković, koja je kreirala logotip, kao i vizit kartu za klijenta koji se bavi digitalnim marketingom.

Klijent je znao šta želi: da deo logotipa bude formula za seratonin, da se upotrebe plava i boja zlata i dao je jasna uputstva kada je u pitanju izgled vizit karte. To su upravo elementi koje je Natalija primenila u svom dizajnu. Formula za seratonin je suptilno izmenjena da više odgovara sferi digitalnog marketinga. Medjutim, znak je zadržao prepoznatljivost. Font je jednostavan, čist i atraktivan.

Opredelila se za duboku, tamnoplavu boju koja simbolizuje stručnost i stabilnost. Ona otkriva smirenije, posvećenije, ozbiljnije lice i u kombinaciji s raskošnom zlatnom stvara fin balans. Naša klijentkinja je želela modernu estetiku, da logotip bude odraz poverenja, preciznosti, tačnosti, elegancije i sofisticiranosti, što je upravo naša polaznica uspela da izvede.

Sve čestitke Nataliji na još jednom pobedničkom rešenju, a takođe se tim zahvaljuje i ostalim učesnicima.

Photoshop

Ilustrator

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator
DesignStudio

Natalija Stojković

Print & Graphic Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »