Sandra Lejić

KLIJENT

Sandra Lejić

PROJEKAT

Dizajn sajta

PERIOD

Mart,2021.

DesignStudio je postao bogatiji za još jedan uspešno urađen projekat dizajna web stranice. Prethodnu radnu sezonu, naši polaznici su radili logo za klijenta Sandru Lejić, koja radi kao menadžer društvenih mreža i pošto je bila veoma zadovoljna krajnjim rešenjem, odlučila je da u ovoj sezoni prepusti našim polaznicima kreiranje web sajta. Na ovom projektu, radio je polaznik Amar Gračević, polaznik Frontend JavaScript Development smera, na ITAcademy.

Sajt je urađen po modernim standardima koristeći savremene biblioteke za rad web stranica za WordPress CMS. Web stranica je urađena tako da je prilagođena svim uređajima, što će dodatno doprineti korisnicima koji će posećivati sajt sa mobilnog telefona ili tableta. Na sajtu se nalaze mnoge funkcionalnosti poput slidera i Lightboxa. Tokom izrade sajta bilo je potrebno koristiti HTML, CSS, JavaScript, te PHP. Takođe, koristile su se i različite frontend biblioteke – jQuery, Bootstrap itd.

Pokazavši zavidno tehničko znanje, Amar je uspešno odgovorio na ovaj zadatak i u potpunosti ispunio očekivanja našeg klijenta, stoga smo došli do prvog kreiranog sajta za ovu sezonu. Klijent se zahvaljuje Amaru za vizuelno rešenje, a takođe se i DesignStudio pridružuje čestitkama.

WordPress

JavaScript

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator

DesignStudio

Amar Garčević

Frontend JavaScript Development

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »