Singers United

KLIJENT

Pevačko društvo Singers United

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

April 2018.

Izborom logoa za pevačko društvo „Singers United” DesignStudio je uspešno završio projekat izrade vizuelnog identiteta i logoa ovog hora. „Singers United” je nastao iz ljubavi prema muzici i pevanju, a članovi ovog hora posebno neguju njegove vrednosti, koje šire i u društvu.

Od velikog broja odličnih i kreativnih predloga klijent se odlučio za rešenje Bojana Dimitrijevića, polaznika ITAcademy, sa odseka Web Design. Bojan je uspešno odgovorio na temu zadatka ovog projekta i na kreativan način definisao jedinstven logo, koji treba da prenese ljubav prema muzici i pevanju, ali i da doprinese pozitivnim društvenim i kulturnim promenama.

Bojan je na veoma inspirativan način kreirao interesantnu kompoziciju koja ostavlja snažan utisak, u potpunosti odgovara temi i zadovoljava kriterijume koje je postavio klijent. Inspiracija za ovo rešenje potekla je od ljubavi prema muzici i pevanju. Nota koja se nalazi ugrađena u inicijale spaja i ukazuje na jedinstvo glasova i ljudi u horu. Simboli sa bočnih strana znaka podsećaju na otvore u telu violine.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

template 100x100 za G+ (1) (1) (1)Bojan Dimitrijević

Web Design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »