SN 3D Studio

KLIJENT

Nikola Stepanović

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Mart 2018.

Dizajn studio je završio još jedan projekat izborom logoa za SN 3D Studio, koji se bavi 3D dizajnom i 3D modelovanjem, 3D kompjuterskom grafikom i tehnologijama. Posao našeg klijenta postoji zbog ljudske potrebe da se ideje pretvore u 3D realnost, ili čak u fizičke predmete, putem 3D štampe (na konceptualnom i proizvodnom nivou).

Interesantna činjenica je da je klijent bivši polaznik ITAcademy Nikola Stepanović, sa odseka 3D Dizajn & CAD, koji je uspešno doveo do kraja svoje školovanje. Ovo dokazuje da ITAcademy školuje ambiciozne i uspešne pojedince, ali i da nakon završetka školovanja vodi računa o njima i uvek im stoji na raspolaganju za pomoć u razvoju biznisa i karijere.

Klijent se odlučio za rešenje polaznice ITAcademy Aleksandre Gerić, polaznice ITAkademije sa odseka Web Design. Aleksandra je svojom kreativnošću i interesantnim konceptom kreirala zaista dobro rešenje, koje je ostavilo pozitivan utisak na klijenta, jer je u potpunosti odgovorilo na postavljene kriterijume. Inspiracija ovaj logo Aleksandra je našla u origamiju. Ako poznajemo Japansku kulturu lako ćemo se dosetiti tehnike savijanja papira – origami. Ovo je tehnika gde uz par poteza, naizgled 2d objekat postaje pravi model kuće, ptice, broda – postaje trodimenzionalna forma.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

A_100 x 100_150 dpiAleksandra Gerić

Web Design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »