Spark HR

KLIJENT

Spark HR Romania

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Maj 2018.

DesignStudio je završio rad na dizajnu znaka i logotipa za rumunsku firmu Spark HR, koja se bavi pružanjem usluga konsaltinga, zapošljavanjem/regrutovanjem kadrova, people managementom i strategijom za start-up preduzeća. Zadovoljstvo nam je što je klijent izabrao idejno rešenje Dragane Komljenović, polaznice IT akademije, sa odseka Web design. Klijent je najlepšim rečima opisao rešenje i iskazao veliku zahvalnost kreatoru.

Dragana Komljenović je uspešno kreirala logo upečatljivog dizajna, koji odlikuje sigurnost, jednostavnost i kvalitet. Inspiraciju za kreiranje znaka firme Spark HR Dragana je pronašla u nazivu firme i poruci koju navedena kompanija želi da uputi klijentima. Kako na engleskom reč Spark znači iskra, varnica, polaznica se fokusirala na to da i sam znak izgleda poput varnice. Drugi deo naziva kompanije HR predstavlja skraćenicu od reči Human Resource, što joj je bila osnova za definisanje oblika koji čine sam znak, odnosno varnicu.

Znak asocira na razvoj i progres, čime budući klijenti stiču povrenje u kompaniju Spark HR. Logo je prikazan u bojama koje je klijent je zahtevao. Kombinacijom navedenih boja dodatno je izražena dinamičnost kompanije. Na taj način nas logo upućuje na misiju kompanije – da svojim klijentima obezbedi osnove za dinamičan razvoj uz izbor najkvalitetnijih kandidata, kao i da kandidatima omogući da ostvare napredak i kvalitetnu sopstvenu promociju.

 

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

template 100 X 100 dpiDragana Komljenović

Web Design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »