KITCHEN DESIGN

KLIJENT

Porodica Ilić

PROJEKAT

Adaptacija stana

PERIOD

jul 2018.

DesignStudio je omogućio članovima tima prvi put ove radne sezone da rade na jednom projektu  u domenu 3D Dizajna, preciznije dizajna enterijera i dekoracije. Na ovaj projekat su imali mogućnost da se uključe svi članovi tima (bilo da su na smeru 3D Dizajn ili Dizajn i Multimedija) koji imaju znanja u radu sa AutoCAD-om, kao osnovom za rad na ovom projektu.

Projekat je rađen iz nekoliko faza, pri čemu je svaka faza predstavljala jedan “projekat”. U pitanju je “idejni projekat adaptacije stana Jerković za porodicu Lukić”. Prva faza obuhvatala je rešavanje osnove novoprojektovanog stanja i rasporeda nameštaja. Drugu fazu činila su tri zadatka: Izrada palete materija i boja kuhinje, zatim izrada tehničkih crteža kuhinje i poslednji korak bio je izrada vizualizacije kuhinje.

Kao i svaki put do sada, možemo da se pohvalimo velikim brojem dobrih rešenja učesnika. DesignStudio je ocenio pristigla rešenja kao izuzetno kreativna i kvalitetna. Dizajn studio pohvaljuje polaznike koji su aktivno učestvovali u ovom kompleksnom projektu i uspešno kompletirali sve navedene faze i zadatke, a oni su : Jelena Petrović, Kristina Mirjačić, Mirjana Stanković, Natalija Miljaković i Nemanja Stajić.  Rešenja svih polaznika koji su kompletirali projekat, predstavljeni su klijentu. Klijent takođe pohvaljuje rešenja, i na osnovu svih rešenja, kombinacijom istih, uspešno je adaptirao stan funkcionalno ali i estetski.

U ime klijenta i Design studio tima zahvaljujemo se svim polaznicima koji su učestvovali i na taj način uspešno obogatili svoj portfolio i svoje iskustvo i u domenu dizajna enterijera.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

3D Max

AutoCad

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

100x100

Nemanja Stajić

Product Design
ITAcademy

Kristina Mirjačić 100x100Kristina Mirjačić

Computer Aided Design
ITAcademy

100x100

Mirjana Stanković

Print & Graphic Design
ITAcademy

 

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »