Super Mom

KLIJENT

Super Mom

PROJEKAT

Izrada znaka i logotipa

PERIOD

Jun, 2020.

Došli smo do kraja ove radne sezone i zatvaramo je uspešno završenim  projektom “Super Mom”, gde je izabran pobednički rad polaznice Mare Aide Radmanestean, sa smera Print Design na Link Academy iz Rumunije.

Polaznica je odlično iskoristila simboliku i minimalistički pristup rešenju da iskaže majčinsku ljubav, a ujedno i ljubav prema zanatu i upravo je ovo izdvojilo ovaj rad kod klijenta. U logou se vidi simbolika da neko drži bebu, a iz imena same kompanije, može se zaključiti da se radi o majci. Beba se nalazi u ružičastom pokrivaču i linije formiranje sa njega, daju utisak ćebeta i vunenih proizvoda, čime se kompanija bavi. Ćebe i beba su u obliku znaka “beskonačnosti” jer je “super mom”, majka koja beskrajno voli svoje dete, a znak beskonačnosti takođe simbolizuje vezu između njih.

Čestitke pobednici, kao i ostalim polaznicima koji su učestvovali u ovom projektu, a takođe pohvale svima koji su svojim doprinosom obogatili kako svoj portfolio, tako i portfolio Design Studia u ovoj sezoni.

Photoshop

Ilustrator

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator
DesignStudio

Mara Aida Radmanestean

Print & Graphic Design

Link Academy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »