Team building power leaque

KLIJENT

Team building power league

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Maj 2019.

Za potrebe ovog projekta bilo je potrebno osmisliti logotip za “Team building power league”, Saveza Beograda za dizanje tegova. Za pobedničko rešenje, izabran je rad polaznice ITAcademy, Tamare Vukomanović, sa odseka Web design.

Ovaj savez se trudi da postane prepoznatljiv po inovativnosti u domenu rada sa kompanijama i u sistemu vođenja jedne grane sporta kakvo je dizanje tegova, u kreativnosti, u višestrukim doprinosima pre svega stvaranju zdrave sredine i modernom pristupu vođenja jedne grane sporta. Klijent je naveo da njegov logo treba u sebi da ima karakteristike koje odlikuje grb Republike Srbije. Projekat je primarno nastao zbog afirmacije zdravog života među zaposlenima koji kroz fizičko vežbanje treba da stvore veću produktivnost, fizička i mentalna snaga jeste glavni pokretač tome. Sekundarno u celoj priči je i afirmacija dizanja tegova kao sporta i obuka kako se pravilno vežba sa tegovima.

Klijent se zahvalio svima na uloženom trudu i posebno Tamari na pobedničkom rešenju. DesignStudio se takođe pridružuje čestitkama i zahvaljuje svim polaznicima koji su učestvovali u ovom projektu.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

MENTOR

Dragoljub Ćatović 100x100Dragoljub Ćatović

Work Coordinator
DesignStudio

POLAZNIK

Tamara Vukomanović

Web Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »