Tepih servis Tošić

KLIJENT

Saša Tošić

PROJEKAT

Dizajn logotipa i veb sajta

PERIOD

Februar 2018.

DesignStudio je bogatiji za još jedan uspešno urađen projekat dizajna logoa i web stranice za „Tepih servis Tošić”, firmu koja se bavi održavanjem čistoće tepiha, itisona i nameštaja za preduzeća i fizička lica. Klijent se odlučio da novi logo firme bude rešenje našeg polaznika Danijela Nenadića, sa odseka Print & Graphic Design.

Ovaj dizajn predstavlja skladnu strukturu i dobro ukomponovane elemente koji na najbolji način ističu uslugu koju ova firma pruža. Upravo su ovaj izbor logotipa i stil samog rešenja u potpunosti ispunili očekivanja klijenta. Tri dominantnije boje su plava, bela i i smeđa. Plava boja asocira na vodu i pranje dok stvara osjećaj stabilnosti, pouzdanosti i harmonije. Bela boja asocira na čistoću, te stvara osećaj balansa i nežnosti. Dok smeđe nijanse evociraju zlato, osećaj vrednosti, uspeha i zadovoljstva. logo je oblikovan u skladu sa pravilima zlatnoga reza.

Pored logoa i vizuelnog identiteta ove firme, DesignStudio je kreirao web sajt koji se može pogledati na adresi tepihservistosic.com. U izradi sajta učestvovali su Dijana Sekulić, sa odseka Web Design, Aleksandar Ljubišić, sa odseka Web Design i Đorđe Vasilić, sa odseka Video & Sound Production.  Sajt Tepih Servis Tošić je kreiran korišćenjem CMS platforme WordPress. Prilikom izrade strana web sajata primenjeni su poslednji standardni, sajt je izveden po Responsive Web Design standardu koji se usklađuje prema ponašanju, korisnika kao i okruženju u kojem je pokrenut zavisno od veličine ekrana, platforme i orijentacije istog. Pokazavši zavidno tehničko znanje, polaznici ITAcademy su ga u potpunosti prilagodili estetskim standardima prvog reda koje se bezuslovno neguju u radu u Dizajn studiju.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

WordPress

MENTOR

Predrag Maksić

Professor and Designer
ITAcademy

Dragoljub Ćatović template 100

Dragoljub Ćatović

Lecturer & Web Designer
ITAcademy

POLAZNIK

Nenadic100Danijel Nenadić

Print & Graphic Design
ITAcademy

aleksandar_ljubisic_100Aleksandar Ljubišić

Web Design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »