Thai Spot

KLIJENT

Thai Spot

PROJEKAT

Dizajn logoa

PERIOD

Januar, 2024

Dizajn studio je realizovao logo za studio za masažu pod nazivom „Thai Spot”. Misija klijenta jeste da pomognu ljudima da se osećaju dobro. Njihov posao postoji zbog potrebe ljudi da eliminišu stres, otklone bol, opuste mišiće ili jednostavno da se prepuste uživanju i budu zadovoljni u potpunosti sa sobom i svojim telom. Najvažnija stvar koju klijent želi je da svaki njihov klijent bude realaksiran, poboljša svoje zdravstveno stanja i eliminiše bol.
Pošto će logotip biti primenjen za web i za print, klijent je našim polaznicima dao zadatak do logo bude minimalistički, bez previše detalja i da za boje odaberu neke umirujuće tonove. Da asocira na zdravlje, prirodu i život.

Među brojnim odličnim radovima koji su se našli u užem izboru, kao pobedničko rešenje, izabran je rad Teodore Marinković polaznice ITAcademy, na smeru Computer Aided Design. Teodora je u potpunosti odgovorila na ovaj izazov. Prema Teodorinim rečima: Inspiraciju za kreiranje Logoa studia za masažu Thai Spot, pronašla je u Suncu, koje predstavlja izvor toplote, vitalnosti i energije. Smatram da upravo jedan jednostavan simbol linearnog crteža sunca se savršeno uklapa u sam koncept studija za masažu, kao terapije koja podstiče regeneraciju tela i duha kao i fizičkog i emocionalnog blagostanja.

Photoshop

Illustrator

Dragoljub Ćatović
Work Coordinator
DesignStudio

Teodora Marinković

Computer Aided Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »