Udruženje Srbije za celijakiju

KLIJENT

Udruženje Srbije za celijakiju

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Mart 2020.

Polaznici Dizajn Studija su došli do još jednog pobedničkog rešenja. U pitanju je “Udruženje Srbije za celijakiju”, kojima je bio potreban logotip. Ovo udruženje utvrđuje ranu dijagnostiku celijakije, dostupnu i sigurnu hranu, hranu koja je pouzdano bez glutena, samim tim i poboljšanje kvaliteta života obolelih od celijakije. Za pobedničko rešenje, izabran je logo Ane Glavšić, polaznice IT akademije, sa smera Print & Graphic design.

Anina ideja je bila da logo predstavi podršku i zaštitu koju ovo udruženje pruža u borbi protiv celijakije. Sinonim za zaštitu je ruka i prikazana je tako da je pšenica ispod nje. Pšenica ima iglice koje svakako asociraju na pretnju, tako da izgleda kao da ruka spašava pojedince koji se bore sa celijakijom. Plava boja simbolizuje stabilnost, poverenje, odanost i istinu što celu pruču dobro zaokružuje.

Na osnovu navedenog i sam klijent je prepoznao potencijal ovoga rešenja i zbog toga je baš i izabran Anin rad. Svakako, klijent se zahvaljuje svima na vrednom radu, kao i pobednici, a takođe se i Dizajn Studio pridružuje čestitkama.

Ilustrator

Photoshop

Dragoljub Ćatović

Work Coordinator
DesignStudio

Ana Glavšić

Print & Graphic Design

ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »